In kaj točno te je tako navdušilo? Meni se ne zdi nič ekstra posebnega... je pa res, da ne morem primerjati s staro verzijo, ker ga nič nisem uporabljal.
| RTVSLO in 24UR | |||||
In kaj točno te je tako navdušilo? Meni se ne zdi nič ekstra posebnega... je pa res, da ne morem primerjati s staro verzijo, ker ga nič nisem uporabljal.
|
|||||
Odgovor na izbrisano sporočilo (ne vem, kdo ga je izbrisal)...
Čisto resno sprašujem... iz poklicne radovednosti. Ker se ukvarjam z razvojem iOS aplikacij, tudi rad pogledam dobro narejene aplikacije. In ker si napisal, da je zelo lepa nadgradnja in da bo "bolano zgledal" na iPhone X, me je pač prijel firbec in sem šel pogledat. Sprašujem pa zato, ker me zanima, če sem kakšno dobro stvar spregledal. Saj ne rečem, da je slabo narejeno... kakšne stvari so posrečene, kakšnim manjka še pikica na i, kakšna stvar je mogoče na prvi pogled čudna (pač imajo vsake oči svojega malarja). Ampak zanima me, kaj je tista stvar, ki bo na X-u "bolano izgledala". |
|||||
Prej je bila bedna, zda je pa sprejemljiva ...
|
|||||
Aja sm mislu da si ga ti izbrisal ... Ok pol sm te pa narobe razumel , jst osebno jo uporabljam vsak dan , tista je bla res že stara in smesna , tole pa vidm da so mal nadgradil in sm hotu pohvalt slovenske fante. Vrjetno sm pa mal preteral z besedo "bolan" ker jst ne razvijam aplikacij , da lahko to ocenim , vrjetno imas ti prav in ni res nic posebnega , ampak meni je pa ta nadgradna zelo lepo dobrodosla ... Nazadnje urejal/a Krco Čet 28. Sep 2017 20:25; skupaj popravljeno 1 krat _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
A tega, da bi lahko tekst povečal se pa ne da narediti?
|
|||||
Ne razumem kaj je zdej novga da jaz zamujam? Katera spletna stan/aplikacija je nova in tako navdušujoča. |
|||||
Madona boh nedaj tuki kej pohvalit . 24ur.com se zdaj imenuje _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Meni se zdi čisto prav, da se pohvali, če je kaj dobro narejeno. Ponavadi se samo kritizira. Sem pa sedaj lahko primerjal tudi s staro verzijo... napredek je očiten in pozitiven.
|
|||||
Ok, jest se resno ne zezam. Gledam page 24ur.com, gledam app od 24ur ?? Kaj je novega? Jaz ne opazim nič novega...gledam pa na ipad mini. |
|||||
Po novem se aplikacija ne imenuje 24ur ,ampak se 24ur.com ! Nisva se razumela ne gledat na internetni strani ,ampak snemi dol aplikacijo _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Aaa....zdej pa vidim ja. Nism se imel update appa narejenga. Na prvi pogled bolše, bo pa treba kej vec uporabljat za kako boljso oceno. |
|||||
24, kako hudica sedaj izberem novice in recimo samo kategorijo “gospodarstvo”? Prej se je to dalo lepo sortirat, sedaj je pa nametano vse na en kup( gospodarstvo,sport, nega bla bl)
|
|||||
Še komu ne dela Landscape način pri predvajanju posnetkov v prenovljeni aplikaciji 24ur.com?
|
|||||
Res je, prihaja verzija 4.0.1 s popravkom |
|||||
Kategorij je manj, so pa se - tap na logo oz swipe up |
|||||
Tole je pa prav narejeno za iPhone x ... Dobro zgleda
|
|||||
Ja sem nasel tistih nekaj malo kar jih je... lustn app sam to z kategorijam so pa naredili “ne funkcionalno”. Vse nametano v en kos |
|||||
Zivjo ! Zanima me ali se komu ne deluje 24ur aplikacija na iphone 8 ??
_________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Krco17, naceloma nimamo nobene informacije da bi bile tezave na iPhone 8. Ali lahko mogoce malo vec poves o tem? Kaj tocno ti ne dela?
|
|||||
Zadnja verzija 24ur.com ima dodanih nekaj funkcionalnosti za katere so uporabniki izražali interes - komentarji, zgodovina in shranjeni članki. Kako se vam zdi?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |