| Nakup iPad-a | |||||
Aha jaz bi vzel tanov model pa kje se najbolj splaca narocevat v Slovenijo? hvala
|
|||||
Pravzaprav od kjerkoli iz EU. Lahko iz Avstrije, recimo Electronics4You. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
Kar sem gledal (ker tudi trenutno iščemo novega), sta electronics4you.si in mp3-player.de najugodnejša trenutno. Pri slednjem lahko cena malo niha vsak dan ali dva (in različno zaračuna različne barve). Najugodnejši mindfactory.de pa ne pošilja več izven Nemčije (in je treba "telovaditi" s tistimi posredniki za naročanje na nemški naslov, tako da v končni fazi najbrž prideš na isto). |
|||||
ok hvala
|
|||||
Tudi sam se odlocam med Ipad 2017, pro 9,7 in pro 10,5 najverjetneje bon vzel pro 9,7 za cca 600€ ceprav me kuri 10,5 najbolj zanimivo pri vsem tem pa je, da je moj ipad air cca 4 leta ze v original apple smart coverju, katerega pa za te nove modele ni in to me najbolj moti, da ne bo zascite.
Zanimivo a ne 😀 |
|||||
Hčerka ima proja (12,9). Je kolebala med tem in manjšim, pa sem jo uspel prepričati za večjega. Zaenkrat zelo zadovoljna. Posebno z baterijo, ki res dolgo drži. Mene je predvsem presenetilo, kako tanek in lahek je. Primerjam z ipad dvojko...
|
|||||
Jaz imam sedaj iPad Pro 10,5", prej pa sem imel iPad Pro 9,7". Glede na to, da lahko 10,5" 64GB Wi-Fi dobiš za 777 EUR, je vsekakor vreden doplačila. Razlika je precejšnja, že to, da je 20% večji ekran, ima 120 Hz osveževanja, kar se pozna v praksi, boljši procesor itd. Ko primerjaš oba enega zraven drugega, ne boš več veliko kolebal, to ti garantiram. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
Imam trenutno se vedno iPad Air 2 ... in ce bi menjal, bi se oziral predvsem za iPad Pro 10.5 ... Zal je tako,d a bi moral prevec doplacati ob morebitni menjavi, zato zaenkrat ostajam na sedanjem iPad Air 2, ki se vedno zadovoljuje vecino mojih potreb ...
|
|||||
Sem vzel Ipad 2017 LTE zaemkrat zadovoljen, hvala za nasvete.
|
|||||
Katerega? 10,5"? _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
iPad ni na voljo v velikosti 10,5" ampak samo 9,7" ... Z velikostjo 10,5" in 12,9" je samo iPad Pro ... |
|||||
Ups, sem spregledal, da je napisal samo iPad 2017. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
Ipad 10,5 Pro mi je za tisto kar rabim, surfanje, maili, vreme.... predrag.
Za na kavč je odličen, ker sem imel Ipad Air 4 leta starega tudi v kvaliteti ekrana ne opazim razlike, je hitrejši in baterija drži bolje pa nova garancija... |
|||||
Bom kar tukaj vprasal.
Koliko je vreden ipad mini 2 retina 16gb? |
|||||
Na bolhi so po okoli 200€ ... Pa to je pomoje maksimum, kar bi se dalo dobiti zanj ... |
|||||
Pozdrav
Iščem tikovnico za iPad Mini 4. Lahko izvedenka cover ali case. Ali obstaja kaj s SLO/CRO layoutom? Priporočila/izkušnje? hvala & lp |
|||||
https://www.spigen.com/products/ipad-mini-4-wireless-keyboard-case
ne več če kje obstaja takšna tipkovnica s SLO layoutom.... |
|||||
Hvala za odgovor.
Dodatno vprašanje, če nastavim na tablici recimo CRO tipkovnico, ali se ČŠŽ skrivajo za nekimi drugimi tipkami? Kot recimo na Macbooku z angleško tipkovnico? hvala |
|||||
Ne, skrivajo sem pod tipkami C S Z - dolg pritisk
|
|||||
Če prav razumem je dolg pritisk na recimo C avtomatsko Č. Na zaslonski tipkovnici ti namreč naniza CČĆ in s potegom izbereš željeno. hvala |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 18, 19, 20 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |