Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5  Naslednja
Aplikacija: Pošte Slovenije
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 03.12.2008 22:53:18
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Evo fantje. Update je narejen in bi moral biti na voljo v App store-u v dnevu ali dveh.

Verzija 1.01
- odpravlja search crash bug
- vpeljuje moznost iskanja po ZIP kodi
- dodal sem se krovne poste: 1000, 2000, 3000, 4000, ...

lp,
Dotik*
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #62   Objavljeno 03.12.2008 23:56:07
Odlično Wink

všeč mi je tvoja odzivnost... glede na to da si izdal free aplikacijo... Kot sem že rekel sem v tej aplikaciji videl priložnost (po celodnevnem razmisleku še vedno vidim Wink ) še za kaj drugega tako da če te zanima kakšno sodelovanje lahko pod ZS.

lp
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #63   Objavljeno 04.12.2008 11:30:24
Uporabna aplikacija.
Ne vem če si to pisal ampak se mi zdi, da si omenil, da ti lahko damo tudi kakšne predloge za aplikacije. Predvsem na svojim iPod Touchu pogrešam aplikacijo povezano z urnikom (oz. bolj s šolskim urnikom, za nas, ki še gulimo šolske klopi) sam pa s v Applove razvoje vode še nisem vrgel. Zamisel je bila nekako taka, da pač najprej nastaviš ure kdaj se ti začne - konča ura, odmori in podobno, potem pa še sam vpis predmetov. Produkt tega bi bil urnik, ki bi ti kazal pri kateri uri danes si, katera sledi, koliko je do konca ali še kaj. Verjetno bi bilo najbolje če bi kazalo urnik za trenutni dan, takem stilu kot so tisti "obročki, kazalci ne vem kako bi jim rekel", ki se med drugim uporabljalo tudi pri nastavitvi ure v iGizmotu (nekakšen krožni gumb) bi bil uporabljan ta kazalec pri kateri uri si, seveda pa bi se sam premikal, lahko pa bi ga premaknil, da bi videl še tisto kar sicer nebi a bi po tem, ko bi ga spustil skočil nazaj. To bi nekako zasedlo približno slabo polovico ekrana tako, da bi bila na drugi polovici prikazana čas do konca ure ter do konca pouka ali kaj podobnega.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #64   Objavljeno 04.12.2008 11:52:47
iAndro je napisal/a:
Uporabna aplikacija.
Ne vem če si to pisal ampak se mi zdi, da si omenil, da ti lahko damo tudi kakšne predloge za aplikacije. Predvsem na svojim iPod Touchu pogrešam aplikacijo povezano z urnikom (oz. bolj s šolskim urnikom, za nas, ki še gulimo šolske klopi) sam pa s v Applove razvoje vode še nisem vrgel. Zamisel je bila nekako taka, da pač najprej nastaviš ure kdaj se ti začne - konča ura, odmori in podobno, potem pa še sam vpis predmetov. Produkt tega bi bil urnik, ki bi ti kazal pri kateri uri danes si, katera sledi, koliko je do konca ali še kaj. Verjetno bi bilo najbolje če bi kazalo urnik za trenutni dan, takem stilu kot so tisti "obročki, kazalci ne vem kako bi jim rekel", ki se med drugim uporabljalo tudi pri nastavitvi ure v iGizmotu (nekakšen krožni gumb) bi bil uporabljan ta kazalec pri kateri uri si, seveda pa bi se sam premikal, lahko pa bi ga premaknil, da bi videl še tisto kar sicer nebi a bi po tem, ko bi ga spustil skočil nazaj. To bi nekako zasedlo približno slabo polovico ekrana tako, da bi bila na drugi polovici prikazana čas do konca ure ter do konca pouka ali kaj podobnega.

Zivjo Andro,

dobra ideja, bom premislil kako bi se dalo to najbolje narediti. Hvala Wink
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #65   Objavljeno 04.12.2008 11:56:42
iAndro je napisal/a:
Uporabna aplikacija.

Js sm tudi že na to mislu
upam da bi kdo (ki se s tem ukvarja) naredu kaj takega
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #66   Objavljeno 04.12.2008 12:40:54
Pomoje bi bla super ena aplikacija, kjer bi imel kot osnovo urnik za šolo. Ure in razpon ur bi si lahko sam določal, prav tako odmore med urami in dodajal velike odmore. Pač vse fleksibilno. Tedensko bi se tako ponavljalo, lahko bi jih pa shranil po več v telefon. Podobno kot pesmi v MediaPlayerju, vendar vse skupa pomoje v podolgovati obliki - nagnjen telefon.

Potem bi pa lahko za posamezno uro dodajal stick-it notes (tako bi bla lahko tudi izvedba). Stick-it bi se prikazal, če ki kliknil na posamezno uro, sicer bi bil pa pri tej uri zaznačen.

Lahko bi jih bilo več vrst - za kontrolke in drugo preverjanje, za domače naloge, za govorilne ure, za odpadle ure, za suplence.... ipd ipd.

Pomoje bi taka aplikacija bila svetovno iskana.

dodatek: pomoje ni tako uporabno, da ti kaže pri kateri uri trenutno si, kot pa da imaš pregled nad celotnim urnikom. Mogoče pa izvedba obojega, da se zadovolji čimveč okusov.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #67   Objavljeno 04.12.2008 13:17:57
@mitjaP: exactly
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #68   Objavljeno 04.12.2008 13:37:10
super aplikacija.

mogoče uporaben dodatek (za katerega sicer ne vem kako je težaven za naredit) bi bila povezava med naslovom in Maps.
če Maps omogoča iskanje po hišnih številkah (v kar nisem prepričan v naših krajih), bi to ne bil problem. drugače pa bi znalo biti kar zamudno iskati koordinate vseh pošt. Smile
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #69   Objavljeno 04.12.2008 14:20:19
Večje kraje v Slo najde tudi hišne številke v Maps (no vsaj nekatere) Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #70   Objavljeno 04.12.2008 16:51:47
kenz76 je napisal/a:
super aplikacija.

mogoče uporaben dodatek (za katerega sicer ne vem kako je težaven za naredit) bi bila povezava med naslovom in Maps.
če Maps omogoča iskanje po hišnih številkah (v kar nisem prepričan v naših krajih), bi to ne bil problem. drugače pa bi znalo biti kar zamudno iskati koordinate vseh pošt. Smile

To bo v enem izmed naslednjih updejtov
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Krško
Ni navedeno

Prispevek: #71   Objavljeno 05.12.2008 21:35:03
Vsaka ti čast za ta app - pravkar download-al iz US štacune Smile
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #72   Objavljeno 07.12.2008 16:01:35
čestitke Cool
pogrešam edino link na zemljevid.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #73   Objavljeno 07.12.2008 16:57:43
Hvala fantje za pohvale.

Eno vprasanje za vse ki ste downloadali. A vam je app store ze pushal 1.01 update, ki odpravlja napako iskanja po postni stevilki? Update je na voljo ze par dni vendar se update pri meni na telefonu se ni pojavil.

Hvala.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #74   Objavljeno 07.12.2008 17:32:26
Pri meni se je pojavil danes zjutraj. Sedaj iskanje po številkah deluje. Wink

US account...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: MS
Moški

Prispevek: #75   Objavljeno 07.12.2008 18:42:26
Tomba je napisal/a:
Pri meni se je pojavil danes zjutraj. Sedaj iskanje po številkah deluje. Wink

US account...

podpis
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #76   Objavljeno 07.12.2008 22:59:26
tudi na slo iTunes store-u je že update, in celo na 1. mestu med free, Wink

bravo!
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #77   Objavljeno 08.12.2008 15:00:59
Evo ravno sem probal aplikacijo in je super! Smile

Verzija 1.01 in deluje lepo na 2.1.1 Very Happy

Pa UK account.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #78   Objavljeno 08.12.2008 16:02:56
evo jst mam FW 2.2 in dela super Smile ql aplikacija Wink
super bi blo ce bi dou telekom bazo za telefonske stevilke Smile to bi bla legendarna aplikacija...potem pa se google maps in si zmagu Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #79   Objavljeno 08.12.2008 17:14:06
Pohvala za aplikacijo!! Slovenska aplikacija no.1 too !! Very Happy
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #80   Objavljeno 21.12.2008 16:19:58
Ne bom odpiral nove teme, ampak sem se pred par dnevi, ko sem v LJ čakal na "trolo", domislil ene aplikacije... zato vam podajam mojo idejo... In sicer gre za LPP aplikacijo, kar bi izgledalo nekako takole (http://bus.talktrack.com/), seveda prilagojeno za iPhone... zraven bi lahko dodali še kakšen zemljevid prog in še kaj... to mi je pač prišlo na misel... No sicer si lahko v Safariju pomagaš z omenjeno stranjo, ampak sam še nisem probal, kako se obnese...

LP!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani