| codeguru je napisal/a: |
| je možno in če je kako se spremeni v safariju priljubljene povezave, da bi bile ikone od strani, kot pri cromu recimu ( prilagam sliki )
safari
crome ![]() |
v safariju -> View -> show favorites bar
| Safari | |||||
|
|||||
Tole ne drži povsem, saj se ne pokažejo ikone strani, temveč le njihovi naslovi. |
|||||
Meni tudi RTV4d ne dela več odkar sem napravil svežo posodobitev, prej mi je delalo vse ok, sedaj pa ne vidim sike ne v živo ne posnetkov v arhivu. Bi kdo znal pomagati? |
|||||
Uporabi drug brskalnik |
|||||
Problem je, da tega programa ne vidi med Programi Je pa ziher nek search engine, ker mu je spremenilo tut to - in če si nastavi nazaj na google, mu dela dokler ne restarta Safarija. |
|||||
|
|||||
Si bom uporabil kar to temo..
Imam probleme z Safarijem. Enostavno mi ga ne odpre. Kliknem na ikono, ikona nekaj časa "utripa" potem pa mi napiše error. Uporabljam Yosemite 10.10.5 Hvala za vse odgovore. Lp |
|||||
|
|||||
Mac keeper. Ni glih virus, ni pa dost daleč stran.
Boš mogu mal brat po netu, da najdeš učinkovito varianto, kako se ga losat. http://www.macworld.com/article/2861435/software-utilities/how-to-uninstall-mackeeper-from-your-mac.html Jaz sem v routerju zaprl njegovo domeno, in se ne pojavi več. Tudi če se odpre novo okno, je notri error. Na vsak način ugotovi, če imaš že inštaliranega, al se ti samo odpira na določenih web straneh. Jaz ga največkrat vidim na kakih straneh za zastonj upload fotk. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Torej vprašanje... se je možno kako znebiti spodnjega obvestila (priložena slika), pojavlja se stalno ne glede na to kaj kliknem ob ponovnem zagonu safarija.
Vprašanje #2, v spotlight searchu mi je kar na lepem prenehalo iskanje za safari, perj sem normalno vtipkal in pognal aplikacijo, sedaj najde samo safari mapo..?
PS: Vprašanje #2 sem uspel rešit in sicer z ročnim ponovnim indexiranjem preko terminala (komanda: sudo mdutil -E -i on / ) |
|||||
|
|||||
Že nekaj časa imam problem, da Safari noče predvajat Youtube videov, oziroma med videom neha bufferat in se ustavi. Do sedaj je pomagalo, da sem se reconnectal preko WiFi-ja, včasih sem restartal komp in je delalo naprej. No zdaj se video ustavi in ne jebe pet posto. Preverjeno na dveh WiFijih, teetheringu in na Chromu, kjer vse dela bp. Zbrisal sem piškotke, zgodovino, ne pomaga.
Mi lahko na Supportu kej s tem pomagajo? |
|||||
A to še velja? Opažam zadnje čase, da ga chrome malo serje. SIcer ne vem, nisem strokovnjak. Že "100" let ga uporabljam, še iz časov Windowsov Danes sem se odločil prešaltat na safari ....da vidim če bo kaj boljše. Kakšne so vaše izkušnje, kaj uporabljate? Na ajfonu itak skoz uporabljam safari...nikoli nisem probal chrome. |
|||||
Iphone in mac = safari služba win = chrome |
|||||
Na iMacu uporabljam Firefox odlična zadeva na iPhone Google.
_________________ Apple TV 4K 32 GB (21) Apple Watch Series 8 Apple Watch Series 6 Iphone 14 pro 128 GB |
|||||
jst isto |
|||||
a še komu safari deluje počasi v primerjavi z drugim brskalnikom. pri meni recimo je očitna razlika v primerjavi z mozilo
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |