Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3  Naslednja
Slaba izdelava #2 - Razpoke v iPhoneu 3G
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: MS
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 02.12.2008 17:39:43
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
iPhone 8GB črni (ITA), nobenih razpok
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenija
Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 02.12.2008 18:31:57
Moj črn 16 GB (ITA) tudi nima nobene razpoke. Se je pa okrušil ko je padel na kamen in sicer tam, kjer gredo slušalke noter pa zgeda ta plastika kot da bi se okrušilo steklo.
Lp
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Monte Carlo
Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 02.12.2008 18:53:51
2G ali 3G nima veze, gre se zato, da nas vse nekdo pošteno vleče za nos in da za stvari ki so pregrešno drage dobimo en kup "dreka"....grše se ne da napisat.

Lahko vsak reče, da si pač tega ne kupiš,...ampak vsaj meni je iPhone vrhunska pogruntavščina a moti me ko je tako slabo izdelana.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Kraj: iMB
Ni navedeno

Prispevek: #24   Objavljeno 02.12.2008 19:34:20
Morda bi pa morali narediti iniciativo za boljse narejeno zadnjo stran telefona.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #25   Objavljeno 02.12.2008 20:10:02
Upam, da bo tretja generacija iPhonea bolje zgrajena. Sam sicer nimam pripomb, ker imam prvo generacijo. Edino mi je žal, da je nisem zaščitil z invisible shield, ker je zadnja stran sedaj že malo popraskana...Bi jo pa zamenjal z drugo originalno, takoj. Če bi le vedel, kje in kak.

LP
-J
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: MS
Moški

Prispevek: #26   Objavljeno 02.12.2008 21:01:30
St0rMl0rD je napisal/a:
Upam, da bo tretja generacija iPhonea bolje zgrajena. Sam sicer nimam pripomb, ker imam prvo generacijo. Edino mi je žal, da je nisem zaščitil z invisible shield, ker je zadnja stran sedaj že malo popraskana...Bi jo pa zamenjal z drugo originalno, takoj. Če bi le vedel, kje in kak.

LP
-J

Kupil bi iPod socks in se sedaj nebi tolkel po glavi Laughing
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #27   Objavljeno 02.12.2008 21:22:43
Fantje, razpoke niso nič! Včeraj sem končno le dobil naslednjika mojega starega iPhone - iPhone 3G, 8GB, črne barve.. Use lepo in prav, ga ves vesel aktiviram preko iTunes, ko me šele danes zjutraj vrže na rit! Mikrofon sploh ne dela!!! Crying or Very sad Sogovorec me lahko sliši samo preko prostoročnih slušalk .. Sad
Evo, pa je treba it nazaj .. Pa spet počakat .. Pa .. Ahh ja .. Mad
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #28   Objavljeno 03.12.2008 13:07:14
ko sem jst dubu svojga 1G al 2G kukrlol pač, mi pa zvočnik ni delov ta za zvonenja, tistga za pogovor sm pa slišov. tko da sm pol reku da je bl mal vrjetno da je to hardverska napaka in sem restorov pa je pol delal, tko da ne vem, če še enkat ne bo delu probi restorat ?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #29   Objavljeno 03.12.2008 13:18:31
1 generacija rox zaenkrat padu z 10 m razbil ekran potolčen cel dela še vedno ne spremenjen jutri zamenjam ekran in bo spet delal hahah. Naj proba kdo z 3g jem isto pa da vidimo.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: radomlje
Moški

Prispevek: #30   Objavljeno 03.12.2008 14:10:59
Imam tudi 3G 16Gb iz Italije in zaenkrat ni nobenih problemov glede izdelave.

Malo OffTopic: Sem naredil manjšo prasko na zaslonu, pa me zanima s čim spolirate oz. če je že kdo in kako?

Hvala in lep dan.. Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #31   Objavljeno 03.12.2008 14:28:35
Re: Slaba izdelava #2 - Razpoke v iPhoneu 3G
MaTiCeK je napisal/a:
Preden se sedaj javi pametnjakovič, ki me odštemplja za nepazljivega lastnika iGizma, naj povem, da telefon skrbno čuvam, kot bi bil živo bitje. Nosim ga v Sena ultra slim leather pouchu, v sprednjem žepu hlac, v katerem ne nosim nič drugega.

Že kak mesec nazaj sem opazil ob gumbu za vklučit in izključit zvok eno majhno razpoko, ki se je sedaj prežrla skozi plastiko in se sedaj jasno vidi. Kar me še bolj skrbi je to, da se je zaradi porušene plastike začela delati še ena razpoka na drugi strani tega istega gumba.

Po internetu je polno sličnih primerov, ko so lastniki svoje iPhone 3G dobro ahtali, pa so se pojavile razpoke. V nekaterih Apple Storeih iPhone zamenjajo, v nekaterih ne. Sprva je sicer kazalo, da se problem tiče le belih 3Gjev, a se je pokazalo, da tudi črni niso imuni na razpoke.

Spet primer slabe kvalitete izdelave telefonov.

Še slika:

V kolikor še niste opazili nobene razpoke na svojem telefonu bodite srečni in upajte, da tudi ne boste našli nobenih razpok v prihodnosti. Zgleda namreč, da so prizadeti telefoni vseh serij in je bolj vprašanje individualne kakovosti plastike, kdaj bo se pojavila razpoka, kot pa vaše uporabe/zlorabe telefona.

Več o tem najdete na:
http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=525177
http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=8544285&tstart=0

glede slike me zanima ali je to zgolj svetlobni utrinek ali je tipka za jakost toliko zlizana?

Kar se tiče žepa se mi ne zdi glih primeren način nošenja. Če bi se samo spozabi in se usedel v avto ali pa kar tako mi bo telefon v kavbojkah kar zategnilo sploh pa, če bi ga imel v zadnjem žepu. Da ne bo nesporazuma tudi sam si ga lastim ampak oblike kot je Iphone (nekoliko ciglast) glih ni primeren za v žep. Pomoje se je telefon od pritiska tudi nekoliko zvijal, če si ga imel v žepu, čist tko laična razlaga. Res pa je, da plastika na Iphonu 3G ni ne vem kakšne kakovosti.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #32   Objavljeno 03.12.2008 14:57:44
jst mam iphona (1 geeracije) ze dolgo casa in ga tudi nosim v sprednjem zepu (v kavbojkah ga ne nosim) pa se z njemu ni nic zgodilo, res pa je da mam globoke zepe in mi zato se ni padel ven ko sem tekel
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #33   Objavljeno 03.12.2008 20:14:05
Glede tipke za glasnost, je svetlobni ucinek, v resnici je cist lepa. Laughing

Glede preozkih zepov, pa ni bojazni, ker nosim baggy hlace, ki imajo res velike zepe, nikoli iPhone ne zategne.

No danes sem kupil invisible shield, zadeva je en velik pain in the ass za prilepit, ceprav sem ze navajen lepiti nalepke po zaslonih, je to cist drugi level. Mores bit res lvl 99+ da ti to rata lepo iz prve. No zdaj pac imam gor nalepko, ki je bila pregresno draga in upam, da bo preprecila kaksno odpadanje ohisja, ce ze ne pokanja v prihodnosti.

Po drago robo v Italijo pa ne grem vec nikoli, ker sem predalec doma, da bi se vozil uveljavljati reklamacijo.
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #34   Objavljeno 03.12.2008 22:24:29
poizkusil tudi z restorom (to je bla prva naloga!), a žal neuspešno - telefon je že na poti nazaj . . Crying or Very sad
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Monte Carlo
Ni navedeno

Prispevek: #35   Objavljeno 03.12.2008 22:50:44
MaTiCeK je napisal/a:
Glede tipke za glasnost, je svetlobni ucinek, v resnici je cist lepa. Laughing

Glede preozkih zepov, pa ni bojazni, ker nosim baggy hlace, ki imajo res velike zepe, nikoli iPhone ne zategne.

No danes sem kupil invisible shield, zadeva je en velik pain in the ass za prilepit, ceprav sem ze navajen lepiti nalepke po zaslonih, je to cist drugi level. Mores bit res lvl 99+ da ti to rata lepo iz prve. No zdaj pac imam gor nalepko, ki je bila pregresno draga in upam, da bo preprecila kaksno odpadanje ohisja, ce ze ne pokanja v prihodnosti.

Po drago robo v Italijo pa ne grem vec nikoli, ker sem predalec doma, da bi se vozil uveljavljati reklamacijo.

Prav predstavljam si te kako si se namučil, ker vem kako je bila moje prvo leplenje, sedaj sem jih prilepil enih 5 in je vsaka boljša....

Vzeti si moreš res čas in v veliko pomoč ti je sušilec las, ker problem niso velike površine ampak robovi.....
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #36   Objavljeno 03.12.2008 23:32:23
Mah, mal me zre da mi je uslo spodaj tudi malce praha. Zadeva je prava pocarija prvic. Dvomim, da bi dajal gor, ce bi vedel kako je zahtevno in nerodno. Namescanje nalepke na zaslon je smesno enostavno proti temu.

Drugace mi je pa kar uspelo na koncu.u
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #37   Objavljeno 04.12.2008 00:57:04
MaTiCeK je napisal/a:

P.S.: Vsi vemo, da je stari iPhone boljše izdelan, ne bomo se o tem tukaj kregali.

Jaz se s tem ne strinjam. Imam iphone 3g 16gb, črn, odklenjen, kupljen v Nemčiji.
Nima nobenih razpok, nobenega robu pri stikih, nobene špranje med zaslonom in kovinskim robom.
Citiram:
Za prijet v roko je bistveno boljši občutek in tudi ostala izdelava je bistveno lepša kot pri prvem modelu, kjer je kovinsko ohišje prav nič prijazno za prijem v roke. Mislim, da bo kar držalo

P.s.: vsake oči imajo svojega malarja. Sam sem z njim zelo navdušen in nimam pri uporabi nikakršnih problemov. Edino časa primanjkuje, ker bi želel še marsikaj postoriti. Cool
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #38   Objavljeno 04.12.2008 09:08:17
Nisem se niti zavedal, da se iPhone 3g da kupiti v Nemciji odklenjen. A lahko izdas ceno?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: radomlje
Moški

Prispevek: #39   Objavljeno 04.12.2008 14:11:14
aco je napisal/a:
Imam tudi 3G 16Gb iz Italije in zaenkrat ni nobenih problemov glede izdelave.

Malo OffTopic: Sem naredil manjšo prasko na zaslonu, pa me zanima s čim spolirate oz. če je že kdo in kako?

Hvala in lep dan.. Smile

Nihče ne ve? Surprised
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Celje
Moški

Prispevek: #40   Objavljeno 04.12.2008 14:21:46
Jaz se tudi nisem nasel odgovra na to vprasanje.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani