A smo premalo kupovali al davkarija preveč pobere?
| Ukinitev iTunes kartic v SLO | |||||
_________________ Bolje ispasti glup nego iz avijona! |
|||||
Verjetno prodaja (in promet) s karticami ni pokril stroškov (ali pa ni prinesel dovolj dobička).
|
|||||
Jaz bom spet zvisel, ker imam samo UK kreditno kartico, rad bi pa še naprej uporabljal SLO račun.
Verjetno se bo vsaj gift vrednosti še vedno dalo nekomu poslat? Mogoče clo kdo nardi s tega biznis? _________________ Bolje ispasti glup nego iz avijona! |
|||||
Investitorji Ful jamrajo, da jim apple pay premal prinese. Pa kitajci in indijci majo močne sisteme na tem področju. Bi si upalbnapivedat, da bodo dali apple pay na več trgov in s tem v zvezi ukinjajo gift carde.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Dvomim, da je to povezano z Apple Pay... nobena od naštetih držav ga namreč nima.
|
|||||
Sicer za druge drzave ne vem... za Slovenijo se pa nic ne cudim, da se ukinjajo... saj prodajna mesta lahko prestejes na prste ene roke
|
|||||
Teh kartic še nisem niti videl. Če sem za slo itunes kaj nabavil je šlo preko kreditne, za us account pa itak dobiš na netu gift carde. Tako, da kar se mene tiče je vseeno.
|
|||||
Če se ne motim, si lahko kartico kupil v vsakem big bangu...
|
|||||
Motis se ... kolikor vem, so jih imeli samo v EPL, i-Store in iStyle stacunah ... Pred parimi meseci sem spraseval glede tega v Big Bang Kranj... pa niso nic vedeli o tem... Mozno, da so jih imeli v tistem Apple Shop-u v Ljubljanskem Big Bangu v BTCju ... Logicno bi pa bilo, da bi jih imeli v vseh Big Bangih, glede na to, da so uradni Apple dealer ... pa mogoce tako kot drugje po Evropi... v kaksnih navadnih stacunah pri blagajni... Se mi zdi, da sem jih videl v Avstriji celo v Hoferjih ... Imajo jih recimo v trgovinah Billa, Lidl, na poštah ... |
|||||
Ja v avstriji jih imaš skoraj povsod. Še v intersparu pri blagajni, ne rabiš it ravno v trgovino tipa mediamarkt, mueller. Ni čudno, če se je slabo prodajalo. Ne dolgo nazaj je bila akcija, da si imel 10% popust.
|
|||||
Slaba kupna moč se kaže že tudi pri vrednostnih karticah, ne samo pri precenjenih prenosnikih za 4000 eur.
|
|||||
A se komu sanja kako si nafilat slovenskiiStore account sedaj, ko so ukinjene gift kartice v Sloveniji?
A bom moral res vzet mastercard samo zato, da bom lahko uporabljal iStore in Apple music? Obstaja kakšen workaround? _________________ iPhone 5S iPad 2 3G MBP 15" i5 hackintosh i5 2400 |
|||||
Nekdo ki ima kartico, ti lahko pošlje gift.
|
|||||
Zdej samo še čakamo nekoga, da se javi in nardi s tega biznis.
Seveda z veseljem prislonim 10% vrednosti 👍 _________________ Bolje ispasti glup nego iz avijona! |
|||||
Z veseljem naredim biznis. zs me!
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |