Meni se je tole tudi parkrat zgodilo ko sem na mrazu imel dalj časa telefon v roki.
6S + 64 imam...
Po teli posodobitvi pa mislim da ne......sam po 23 ni bilo več hudega minusa v Slo
| iPhone in nizke temperature | |||
Meni se je tole tudi parkrat zgodilo ko sem na mrazu imel dalj časa telefon v roki.
6S + 64 imam... Po teli posodobitvi pa mislim da ne......sam po 23 ni bilo več hudega minusa v Slo |
|||
Tudi meni se je to zgodilo na 6S, ko sem poskušal snemati video zunaj pri stopinjah, blizu ledišča.
Po morda dveh ali treh minutah snemanja se je telefon samodejno ugasnil, čeprav je imel še cca. 50-60% baterije. Prižgati se najprej ni hotel, ker je zahteval, da ga priklopim na omrežje, potem pa se je po cca. 5-ih minutah vendarle "zbudil", vendar je že po 10-ih sekundah spet "crknil" in to se je zgodilo najmanj 3x, dokler nisem obupal in ga pospravil v žep. Ko sem prišel domov, sem ga dal polnit, vendar je takoj, ko se je prižgal, ponovno kazal, da ima še cca. 50% baterije.
Takrat sem ŽE imel posodobitev 10.2.1., nisem pa še menjal baterije po programu zamenjave, kar bom storil nekje v marcu. Meni torej na mrazu "crkuje" KLJUB posodobitvi, pri sobni temepraturi pa se to ni zgodilo nikoli. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||
Treba menjat baterijo nimaš kaj...
|
|||
Meni so lani marca mesca menjali aparat za novega glde te napake
ugasanja zaradi mrazu. |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |