| gpc17 je napisal/a: |
| Na voljo Carrier Update za Telekom Slovenije....
Settings - General - About in se pojavi |
Mogoče veš kaj je novega?
| Carrier update | |||||
Mogoče veš kaj je novega? |
|||||
Tukaj imaš pa si poglej: http://appldnld.apple.com/ios10.2/carrierbundles/031-97770-20170127-0F3414B6-E3E4-11E6-A403-3326D65B5B9D/Telekom_si_iPhone.ipcc
Na prvi pogled mi deluje, kot da so dodane nastavitve za IP telefonijo... ampak ne vem, ali je za WiFi klice, ali za LTE klice... mogoče je bilo to dodano že prej (nimam stare verzije za primerjavo). |
|||||
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Jaz na iP5 imam še vedno samo 2g, 3g ali lte. Petka sicer ne podpira voice over lte in mogoče zato nimam spremenjen meni. Je pa carrier skočil iz ver. 27 na 27.1
Kaj je telekom omogočil volte za naprave, ki to podpirajo? Any info? Meni se jih ne da klicati, ker mi volte nič ne pomaga LP |
|||||
Jaz imam carrier. 27.5 pa mi še vedno kaže 2g,3g IN LTE
Videti pa ni bilo da bi dobil update |
|||||
Glede na screenshot in tistem, kar sem videl v IPCC-ju, bi rekel, da so vklopili (ali vsaj pripravili vklop) VoLTE-ja... kar je lepa novica. Lahko kdo proba klicat na LTE-ju pa poroča, če ga je preklopilo na 3G ali ne.
PS: Verzija je 27.1... tisti, ki imate višjo verzijo, ste mogoče na novejšem iOS-u (10.3 beta)? |
|||||
Sem probal klicat pa preklopi na 3g. _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Jp res je. Imam beto 10.3.beta1 |
|||||
|
|||||
Po današnjem Carrier settings update-u ni več opcija za izbiro 2G / 3G / LTE, ampak je edino opcija za vklop LTE (off, voice, voice & data)...
https://twitter.com/mkomac/status/828531243490955264 Sem kontaktiral @TelekomSlo na tviteru in spodaj je njihov odgovor: Posodobitev je del priprav na uporabo govornih storitev na omrežju LTE - ta hip torej še ne prinaša novosti in ukinja možnost izbire omrežne tehnologije. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |