| acmilan1899 je napisal/a: |
| Če kdo ve a je mogoče kakšen črni iphone 7 32gb na zalogi (telekom)? Prek spleta se da sam v zlati barvi naročt |
A to kupujes na vezavo? Ce vezava ni v igri imam enega novega za prodat za ugodno ceno.
| iPhone 7 pri slovenskih operaterjih | |||||
A to kupujes na vezavo? Ce vezava ni v igri imam enega novega za prodat za ugodno ceno. |
|||||
Pokliči po centrih. Ko sem ga jaz kupoval ga v spletni trgovini in v centrih po Ljubljani ni bilo. Potem sem ga našel v neki poslovalnici v Jaršah. |
|||||
@agerg
Na vezavo iscem, hvala vseeno. Mja najboljs da poklicem jutr pa je. _________________ -iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue -Airpods Pro -Beats Studio Pro |
|||||
lp
Danes klical kolegico na apple support in povprašal zakaj ni pri nas na voljo iPhone 7plus črn ali jet black. Simobil se zgovarja na apple oni pa pravijo kolikor bi naročili telefonov toliko jih bi dobili. Bo moje maneje poslala na mail v apple tržni center čakam odgovor. Je bila prav presenečena kar sem povedal. Čudila se tudi ko sem omenil da se sprejemajo rezervacije. _________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Res sta toplo vodo odkrila 🙂 Kot prvo njeni odgovori so bili tipicno customer is always rigt naravnani, itak punca tam nima in ne more imeti takih informacij, kot drugo na Apple support sploh niso pristojni za iPhone (vsaj ce klices na slo) in ti to tudi lepo povejo in napotijo na operaterja, seveda pa te bodo vseeno poslusali in socustvovali s tabo (customer is alwazs right), kot tretje pa ne razuem kako vam ni logicno da si operaterji zelijo vec telefonov ce jih lahko prodajo, tolk butasti res niso da dva meseca nbi narocili najbolj prodajanega telefona, se ti ne zdi?
_________________ |
|||||
Nevem no ta punca mi je že parkrat rešla rit z apple izdelki tko da glej košta nič ni greh so rekli starejši ljudje. Čakam edino na odgovor po mailu ki sem ga dobil gre se za oddelek za prodajo in trženje apple izdelkov v eu.
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Imam kodo za iphone 7plus 128gb jet black celje simobil če kdo rabi danes jutri: 051884101 malica dobrodošla
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Zdravo,
zanima me ali so iPhoni (7ke) kupljeni na Telemachu odklenjeni. Hvala in LP |
|||||
So.
|
|||||
Če kdo rabi rezervacijsko kodo za 7 plus 128gb pri simobilu (BTC) naj mi piše.
|
|||||
A kdo mogoče kaj ve - iphone pride v kratkem nov v prodajo.... Se cene v tem primeru za starejše modele kaj spremenijo, zaenkrat gledam https://www.a1.si/telefoni/iphone in ni še nobenih sprememb. Mogoče kdo ve kako je bilo v preteklih letih, ko so prišli novi iphoni na trg?
|
|||||
Mobilni operaterji bolj malo znizajo. Znizanja so ponavadi pri EPL in iStyle. V petek pride iPhone 8 v prodajo.
|
|||||
Vem, da je pred leti imel Telekom razprodajo iPhonov, nekje poleti, pred prihodom novega... Če jim ostane dosti zaloge, bodo nižali cene ali dali kake super akcije. Niso glupi.
|
|||||
No trenutno res še ni nič posebnega na vidiku, bom potem raje še malo počakal pa da vidimo, če bodo slučajno cene kaj padle... Zaenkrat mi še star deluje
|
|||||
Je na vidiku kaksna akcija za iphone 7 pri telekomu.ma kdo kaksno informacijo?
|
|||||
Želim kupiti iphone 7 v Telekomovi e-trgovini. Na izbiro je samo ena črna. Kdo ve katera črna je to? Jet ali mat?
|
|||||
Na Applovi strani je Črna (Black) definirana kot "mat finish" https://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-7#00,20
Sicer pa boljše da pokličeš na center in se prepričaš. |
|||||
Sem jih uspel priklicati. Mat črna je.
|
|||||
Nevem kako si se z njimi menil, ampak Jet Black je na voljo samo pri 128 GB ali več, tu se lahko izbere JetBlack (sijajno črna): http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/mobiteli-in-naprave/mobiteli/apple-iphone-7-128gb |
|||||
Ce prav vem je jet black sedaj na voljo v 32, 128 in 256GB. http://www.istyle.eu/si/iphone-7.html?color=2455&size=2405&model=1105 |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 41, 42, 43 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |