Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 12.12.2016 16:00:01 Logitech problem |
|
Že nekaj časa imam problem z žično miško Logitech G402 in sicer vse dela ok z izjemo sredinski "scroll" gumb ne odziva kot bi se moral. Miška je znana po tem, da je zelo občutljiva in zelo dobro odzivna - "gamerska". Gumb postane odziven ko ga zelo močno zavrtiš, če ga naprimer zelo počasi vrtiš ni odziven, tako da nastane problem ko hočeš samo na rahlo zavrtet (primer kakšno stvar samo malo zoomirat) in takrat ni odziva. Za osnovne stvari, kot je brskanje po spletu in to ni takšnega problema, problem nastane v raznih programih kot so photoshop in podobno, kjer je potrebna natančnost, čeprav tudi na netu sčasoma postane nadležno, ker je treba non stop močno vrtet kolešček, da se stvar normalno premika.
Miško imam priklopljeno na Macbook pro, kar je verjetno tudi problem, saj sem miško sprobal še na Windows prenosniku in deluje normalno. Se mi zdi pa čudno kako mi je skoraj dve leti miška normalno delovala, sedaj pa kar naenkrat to ne deluje pravilno. Mogoče kakšna posodobitev? Hvala za pomoč.
_________________ MacBook Pro 16 2021
iPhone 16 Pro 128gb
Apple Watch 9
|