Macbook pro + zunanji LCD | |||||
Če ne samo TB adapter za ethernet. Pa da vidimo, kaj bodo naredili v 2017 z desktop linijo. Spomladi bo pomoje že Kaby lake desktop na razpolago in bi blo možno, da do wwdc-ja kaj mrdnejo. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
![]() |
|||||
čez vikend sem poskusil svoj Early 2011 (AMD Radeon HD 6490M 256 MB) priklopit na 27" LG. 2d grafika je normalno delovala. ko pa sem odprl 3D model (OpenGL - ArchiCAD), se je matral kot še nikoli... zanimivo na FullHD resoluciji deluje gladko... bi lahko to ponilo, da sem obsojen na max. 1920x1080 pik? ![]() v BigBangu sem ga priklopil celo na 3440x1440 in je prikazal normalno (čeprav uradno ni podprta), vendar pa je že v 2d grafiki (tudi ArchiCAD) imela miš grozen lag... ![]() je že res čas za upokojitev mojega MBP-ja? ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Prej sem imel MBP 2009, pred kratkim pa sem vzel MBP 2015 z dodatno grafično. Zato gledam vse na TB2. Glede miši sem bral, da je tudi od ekrana odvisno. Sicer se pa bolj slabo spoznam na tele zadeve. Zaenkrat še nisem videl kakega bistvenega presežka zaradi GPUja pri mojem MBPju. Razen, da se včasih nažgejo ventilatorji na polno. Je pa res, da izključno delam 2D. Ja, pa pri 4 ali 5K menda res pride grafična dost v poštev, ampak še nisem probal. V bistvu niti ne vem, če me 4K sploh zanima. Itak sem že tolk "brlav", da že črke komaj vidim na 15 colskem ekranu, kaj šele pixle. ![]() ![]() ![]() ![]() Aja, pa ugotovil sem, da zgornji rob ekrana ne sme biti višji od 45cm. Širina ni problem. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
![]() |
|||||
![]() tako, da zdaj veselo v iskanje... odločam se med LG 27MB85R in Dell U2715H. nekako bolj se mi dopade klasičen okvir okrog displaya kot te brez-robe varjante. še kakšen predlog za 27" 2560x1440 IPS s ceno pod 400-500€ brez davka? |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |