hvala Jest
ja to sem mislil
Kaj pa je keri, da ima iphon v deutsch ?
| iPhone in začetniška vprašanja | |||||
hvala Jest
ja to sem mislil Kaj pa je keri, da ima iphon v deutsch ? |
|||||
@Stojko: Good luck.. Če ga FBI ne more odpret (skrekat passcoda), ga tudi ti ne boš mogel, razen če se mulc spomne geslo...
_________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||||
kje se pa zrihta, da kaj poslikam sliko, ne bi bilo k sliki dodano kraj nastanka ?
|
|||||
Settings - Privacy - Location Services - Camera (Never) |
|||||
najde internal storage
vse naprej je vse prazno kaj zdaj ? |
|||||
Pa si na začetku dovolil povezavo oz. dostop, ko te je vprašalo?
|
|||||
ni me vprašalo, sam sem vseeno zrihtal, slike dobim na racunalnik v glavnem kaj pa lahko muziko dam na iphon ? |
|||||
Z iTunes-om npr....
|
|||||
kam pa jo moram dat da jo lahk zalaufam na iphonu ? |
|||||
Uvoziš jo v iTunes in preneseš na iphone.
|
|||||
https://www.bigbang.si/info/kako-prenesem-glasbo-z-itunes-na-svoje-applove-naprave/ http://www.wikihow.com/Add-Music-to-iPhone |
|||||
hvala vam
kje pa je nastavitev za "slovar" ali kako bi rekel mam v deutsch, in ko pisem sms, napisem VERJ in mi sam napiše VERKAUFT kje to odpikas ? |
|||||
Settings - General - Keyboard - Auto Correction |
|||||
Imam eno banalno težavico. Iphone 7 plus in iOS 10.2, Set as New... Kako hudiča se tukaj premika po površini, briše aplikacije? Saj tisti klasični Hold Icon, ponudi tukaj samo vrsto različnih opcij...
Hvala _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
Bolj narahlo pritisni. "3D touch" odpre možnosti, ki jih vidiš. V nastavitvah je možnost, da nastaviš, kako močno hočeš pritiskati, preden se odprejo.
Npr, če močno potegneš s prstom od levega roba, se ti odpre prejšnja aplikacija, v safariju se ti odpre preview strani... |
|||||
Hvala ti... _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
pozabil sem geslo za icluid ime in zdaj ne morem dabi si spremenil geslo
kako zdaj s tem ? |
|||||
hja... lahk poskusiš tule https://appleid.apple.com/#!&page=signin "Forgot apple ID or Password".... morš pa poznati svoja varnostna vprašanja, ki si si jih nastavil ob kreiranju profila... _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
hvala sam ves, da sem porihtal brez teh varnostnih vprasanj |
|||||
ja, če maš nastavljen sekundarni (recovery) mail, two step... pol gre tud brez vprašanj ja. _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |