Tak: https://www.cnet.com/how-to/how-to-gift-an-app-from-the-app-store/
Pogoj je, da sta oba uporabnika registrirana v App Store iste države.
| App Store | |||||
Tak: https://www.cnet.com/how-to/how-to-gift-an-app-from-the-app-store/
Pogoj je, da sta oba uporabnika registrirana v App Store iste države. |
|||||
Nevem zakaj bi hodil na banko... Procesni center dela 24/7 ... lahko poklices tudi sredi noci... Stevilko imas napisano zadaj na kartici ... Najbolje je, da poklices takoj, ko je transakcija zavrnjena ... |
|||||
Ta postopek je bil vcasih... danes je malo drugacen ... https://support.apple.com/en-us/HT201783 Izberes oz. poisces v AppStore aplikacijo, ki jo zelis podariti, kliknes zgoraj ikono za "share" in izberes "Gift" ter izponis vsa polja in posljes... Kot ze napisano morata imeti oba iTunes racun v isti drzavi pa tisti, ki posilja mora imeti definirano placilno sredstvto v svojem racunu... Ne da se recimo podariti aplikacije, ce imas samo nalozeno dobroimetje z "gift cardi" ... ![]() |
|||||
V soboto sem šel na bankomat in mi je požrlo kartico, ter napisalo da je blokirana. Sej bom jutr zrihtu na banki mam še neke stvari za uredit. _________________ -iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue -Airpods Pro -Beats Studio Pro |
|||||
No pa sem bil na banki in sem vse zrihtal, tako da sedaj lahko normalno nakupujem aplikacije, muziko...
Sem pa dobil novo bančno, so mi pozabili poslati po pošti _________________ -iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue -Airpods Pro -Beats Studio Pro |
|||||
Kaj konkretno gleda Apple za priznanje, katera kartica je "prava" za uporabo? Vrsto accounta ("Slovenian store") ali naslov, ki je vnesen v njem? (Torej če hočem uporabljati nemško kartico, moram menjati naslov ali pretvoriti account v nemškega - slednje pa je menda spet problem oz. nemogoče?)
Pa za "Family" morajo najbrž po njihovo biti vsi člani tudi iz iste države. Hočejo vsiljevati ene čezoceanske trgovske sporazume, pa so totalno provincialni pri takih enostavnih zadevah. ![]() |
|||||
prvic kupil app in zadnjic na appstore ...
sploh nebi ugotovil, ce nebi pogledal na stanje kartice!! 2€ provizija?!? placilo z Viso ... wtf 7€ sm dal za jebeno aplikacijo! _________________ GOGIBYTE, Nina Zalokar s. p. Računalniške in tehnične storitve Gogibyte.si --------------------------------- S8+ --------------------------------- History --------------- iPHONE 2g - 6s Macbook - Macbook Pro - Air - 2006 - 2015 iPAD mini, iPad 3, iPAD Air iMAC late 2013 MacBook Pro 13" RETINA, Late 2013 iPHONE 7+ 128Gb |
|||||
Pa ne ze spet noooo.... Sem skoraj preprican, da ne gre za znesek 2€ ... ampak za 1,98€ Nobene provizije ni. Ce si prvic kupil, si verjetno ravno dodal kartico... in nekatere banke prikazejo rezervacijo kot placilo... vendar to potem v nekaj dneh izgine... Nekaj tem s podobnim "problemom" ... se jih pa najde kar precej http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=164088#164088 http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=438240#438240 http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=438298#438298 |
|||||
jebemti, v podpisu računalniške in tehnične storitve, sam pa ne zna niti točno prebrat, kaj je tistih 1,98€ .. Fak, kam gre ta svet... Sori,ampka sem moral, me mal zjezi, ko se "zaletavate" brez da bi si sploh prebrali, kaj so določene zadeve.. A to si zdaj prebral, da to dobiš nakazano nazaj? |
|||||
Ja... _________________ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue iPhone XS Max 256GB Silver iPhone X 64GB Silver iPhone 7 Plus 128GB Jet Black iPhone 6 Plus 128GB Silver |
|||||
sej si dobr povedu, nič se opravičevati. |
|||||
Saj zato pa je stanje v SLO v IT taksno kot je. Amaterji povsod
|
|||||
pis** pametujete, in mislite, da ste "face" k napišete, "amaterji", @tomazpog - ni panike in ni vazno kaj piše v podpisu, lahko, bi enostavno napisal, stari si "prebral" sploh pogoje? jz, bi napisal NISEM @hhsk - ti si najvecja znanost na jabcku @haroker - no ti kr za sebe govori, kdo je amater mislim, sami carji ste res in popolni do triglava @Jest , HVALA za odg. ja zal "ne no spet" jbg no tole, kk zgleda, ko ne pise kaj je ![]() _________________ GOGIBYTE, Nina Zalokar s. p. Računalniške in tehnične storitve Gogibyte.si --------------------------------- S8+ --------------------------------- History --------------- iPHONE 2g - 6s Macbook - Macbook Pro - Air - 2006 - 2015 iPAD mini, iPad 3, iPAD Air iMAC late 2013 MacBook Pro 13" RETINA, Late 2013 iPHONE 7+ 128Gb |
|||||
Glej, raje še enkrat preberi svoj izvirni post, kakšno DRAMO si naredil.. Temu primerni so pač odgovori, heh
mogoče bi malce več "umirjenosti" in kakšno vprašanje, čemu so ti trgali, našlo tudi bolj umirjene odgovore, kaj meniš.. |
|||||
Aja pa tisto kar imaš z rdečo napisano na NLB klik, pomeni da je samo rezervirano, s črnim pa da je dejansko že bilo trgano
|
|||||
menim, da je res _________________ GOGIBYTE, Nina Zalokar s. p. Računalniške in tehnične storitve Gogibyte.si --------------------------------- S8+ --------------------------------- History --------------- iPHONE 2g - 6s Macbook - Macbook Pro - Air - 2006 - 2015 iPAD mini, iPad 3, iPAD Air iMAC late 2013 MacBook Pro 13" RETINA, Late 2013 iPHONE 7+ 128Gb |
|||||
Ja HVALA za pojasnilo, alergicen sem :> na minuse _________________ GOGIBYTE, Nina Zalokar s. p. Računalniške in tehnične storitve Gogibyte.si --------------------------------- S8+ --------------------------------- History --------------- iPHONE 2g - 6s Macbook - Macbook Pro - Air - 2006 - 2015 iPAD mini, iPad 3, iPAD Air iMAC late 2013 MacBook Pro 13" RETINA, Late 2013 iPHONE 7+ 128Gb |
|||||
No, vidiš, zdej ni več tko hudo
|
|||||
ni hudo, se zgodi izbruh a obstaja tema oz. posti z ? katere applikacije "placljive" so za kupit, v danasnjem casu, katere imate in zakaj npr. ? iOS - Mac in obratno, (da je za iphone in mac mogoce) _________________ GOGIBYTE, Nina Zalokar s. p. Računalniške in tehnične storitve Gogibyte.si --------------------------------- S8+ --------------------------------- History --------------- iPHONE 2g - 6s Macbook - Macbook Pro - Air - 2006 - 2015 iPAD mini, iPad 3, iPAD Air iMAC late 2013 MacBook Pro 13" RETINA, Late 2013 iPHONE 7+ 128Gb |
|||||
Odvisno kaj potrebuješ
En glavnih za OSX je (kar se mene tiče) Paragon. En glavnih za iOS pa je TurboScan, ker ga vsakodnevno rabim za službo |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |