izklopi stacionarne
| Radar Alarm | |||||
izklopi stacionarne
|
|||||
Saj lahko izključiš opozarjanje na stacionarne radarje? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
App dela zelo dobro. Delovanje v ozadju je na ON
![]() [/code]_________________ LG G6 |
|||||
Tudi iz moje strani same pohvale
|
|||||
Iz moje pa graja. V 1 uri vožnje požru 15% baterije
![]() |
|||||
A dela ta aplikacija samo za SLO ali lahko tudi v tujini?
_________________ -iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue -Airpods Pro -Beats Studio Pro |
|||||
Pomoje samo v Sloveniji... Vir je amzs.si, pa verjetno tudi kaksen promet.si ... in tisto kar folk klice na stevilko Radia 1 ... |
|||||
sedaj se preimenoval iz radar alarm v AMZS
|
|||||
Uf...to je pa že dolgo. |
|||||
Ni tako dolgo... Pred casom se je sicer zamenjala barva ikone iz rdece v rumeno in se mi zdi, da je potem bilo ime apliakcije AMZS Radar Alarm ... sedaj pa se je spremenilo se ime aplikacije v samo AMZS oz. v AppStore je "AMZS, najboljše prometne informacije" ... pa dodali so moznost vpisa AMZS clanske izkaznice ...
21. junija je bila recimo se taka: ![]() |
|||||
Ima kdo isti problem kot jaz. Imam vklopleno vse lokacijo potem da zazna premikanje in obvestila. Ampak aplikacija mi ne upozarja radarjev😪. Kaj je lahko tukaaj problem. App ze zbrisu in ponovno nalozu in se vedno isto☹
_________________ Lp! |
|||||
Pozdravljen, lahko prosim pošlješ mail na support@topapp.si kater telefon in OS uporabljaš.
LP
|
|||||
A ima še kdo občutek, da tale app žre kar precej baterije, ko laufa v ozadju?? (XS, ios 13.3)
Imam občutek, da več žre kot včasih. Če grem pod Battery, je AMZS vedno v vrhu po Battery Usage (trenutno mi kaže recimo 67% usage pod 'SHOW ACTIVITY'. Problem pa je, da mora nenehno delovati v ozadju, da ti bo javljala za radarje, ane.....! PS.: ali moram imeti vklopljen tudi 'Motion & Fitness' za ta app? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Čudna aplikacija. Sem se vozil pod AC po cesti in je javil rada, ki je na AC...
|
|||||
Ja to pomoje ni nič čudnega... pač GPS ni vedno čisto natančen... _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
prečekiri tole : https://brezkazni.si _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
Tudi to imel isa napaka. App ne ve kje se voziš, ker gleda samo GPS.
|
|||||
Kokr vem gleda radij ki ga nastimas in ko si znotraj radija te upozori kar ni napaka. To kar ti zelis je da bi server mogu za vsako sekundo preracunavat a si na cesti ki pele proti radarju... Malo logicno pomisli kok jeba bi blo kaj takega naredit pa da bi blo zanesljiv pa potem se free za uporabnike. _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
Sem ga zelo kmalu zbrisal , ker slabo deluje
|
|||||
Zato je pa šel dol, ker je zame neuporaben. 5 Eur ni problem dat za app, ki deluje kot mora! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |