Jabuk
Napaka pri dostavi
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 06.11.2016 13:18:56
Napaka pri dostavi
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Preko spleta sem naročil nove 16 col gume za avto v vrednosti vseskupaj skoraj 400€ in ko sem dobil gume dostavljene me je skorajda šokiralo. In sicer dobil sem gume v dimenziji 19 col, vredne 2x toliko kot sem plačal za 16 col.
Verjetno se to redko zgodi ampak so se zgleda zmotili pri pakiranju.

Mislite me lahko firma od katere sem kupil kaj "gnjavi" glede tega, da jih pač nebi vrnil (vem, ni fer ampak taki firmi je to pljunek v morje)?
Recimo, če ugotovijo in me kličejo lahko jaz rečem, da sem dobil to kaj sem plačal in nevem, če lahko dokažejo kaj sem jaz res dobil.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 06.11.2016 13:59:49
Re: Napaka pri dostavi
Pomoje je fajn, da vsem poveš, kaj se ti je zgodilo. Devil

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 06.11.2016 14:55:39
Ali bi bil ti vesel, ce bi se zmotil in bi potem zelel zadevo popraviti pa bi se prejemnik zacel lagati, da je dobil to, kar je narocil... ?

Ce ti bodo drugic poslali 13 colske gume... in bodo oni trdili, da so ti pravilno poslali... in da dokazi, da si res prejel napacne gume Smile ... Bos potem tudi kar tiho? Smile

Jaz vem, da bi jim sporocil, da nekaj ni OK... in da naj povedo, kako postopati ...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Tržišče
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 06.11.2016 15:26:50
Jest pravilno tudi jst bi poklical razen če nisi gum naročil pri fursu ali parlamentu potem ko jih j....

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 06.11.2016 16:14:49
v bistvu to dejstvo, da so te gume, ki si jih dobil, nekaj krat dražje, ampak kaj boš s temi gumami? a boš 19" dal na 16" felgo? da boš se zajebaval s prodajo pa potem druge naročal?

če mene vprašaš je bolje, da pokličeš, pa poveš pa se probaj zmenit za kak popust, če ne prej pri naslednjem nakupu (bon?). Vsekakor bo to dobra in uspešna pot za obe strani. Smile Smile
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 06.11.2016 21:23:27
kercmar je napisal/a:
v bistvu to dejstvo, da so te gume, ki si jih dobil, nekaj krat dražje, ampak kaj boš s temi gumami? a boš 19" dal na 16" felgo? da boš se zajebaval s prodajo pa potem druge naročal?

če mene vprašaš je bolje, da pokličeš, pa poveš pa se probaj zmenit za kak popust, če ne prej pri naslednjem nakupu (bon?). Vsekakor bo to dobra in uspešna pot za obe strani. Smile Smile

+1 Very Happy Very Happy

Itak še vedno nimaš gum?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 07.11.2016 20:47:33
Jest je napisal/a:
Ali bi bil ti vesel, ce bi se zmotil in bi potem zelel zadevo popraviti pa bi se prejemnik zacel lagati, da je dobil to, kar je narocil... ?

Ce ti bodo drugic poslali 13 colske gume... in bodo oni trdili, da so ti pravilno poslali... in da dokazi, da si res prejel napacne gume Smile ... Bos potem tudi kar tiho? Smile

Jaz vem, da bi jim sporocil, da nekaj ni OK... in da naj povedo, kako postopati ...

Imaš prav. Ni pošteno, da bi jih obdržal.

gpc17 je napisal/a:
+1 Very Happy Very Happy

Itak še vedno nimaš gum?

Nimam ne...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani