Malo pomoči bi prosil
Iphone 2G sem restoral z jestovim fw. V itunes nastvil as new iphone. Potem quick pwn, ko poiščem jestov fw na računalniku mi napiše firmware error string
Nasvet prosim
| Firmware error string | |||||||
Malo pomoči bi prosil
Iphone 2G sem restoral z jestovim fw. V itunes nastvil as new iphone. Potem quick pwn, ko poiščem jestov fw na računalniku mi napiše firmware error string Nasvet prosim |
|||||||
Zakaj si pa potem, ko si nasnel custom FW sel se QuickPwnjat?
|
|||||||
Saj veš kdo sem....nisem ravno guru...pa sem se odločil da enkat probam....a ni potrebe al kaj? Sicer ga zdele delam po navodilih i clarified...pa upam da bo šlo. Sicer pa....kot vidim tvoje vprašanje mi tega nebi bilo treba počet...,ko sem imel tvoj fw gor je zgodba zaključena če sem te prav razumel? lp |
|||||||
In če je to konec.....potem bom pa stvar ponovil...nič lažjega |
|||||||
Tocno tako... Potem samo se namestis Mitjeve popravke in to je to... P.S.: Ja vem kdo si |
|||||||
Ravnokar sem itak dal gor po navodilih kot sem rekel....zdej se pa ne spomnim...a je trba kako kodo vpisat za vmesnik...namreč ne vem če jo imam kje napisano. Hvala za odgovor Jest....dam pa za kavo tko al tko....sam slišat se mormo ko bom na vašem koncu Aja, javlja mi SOURCE ERROR spodaj pa SIZE MISMATCH |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |