24ur.com
| Apple in znane osebnosti | |||||
24ur.com
|
|||||
Eko tiskovka našega ministra Patricka z eplom.
http://img.siol.net/08/331/633633021269476058_vla%C4%8D3.jpg http://img.siol.net/08/331/633633020814316895_vla%C4%8D1.jpg Se sicer od sile slabo vidi, tako da če ni naj me kdo popravi |
|||||
Sam taška za njegovga epla pa na tej fotografiji izgleda ultra češko...
|
|||||
vse prihranke je dal za appla in mu ni ostalo za vredu taško
lp, m |
|||||
eh janša ga je mel že ko smo se osamosvajali
Nekje sem enkrat zasledil eno slicico, morda celo na tem forumu? lp |
|||||
ojej, Apple fanatiki na enem kupu... pa kaj če ima beraško torbo?
Sicer pa tista bela torba sovpada z njegovim stilom oblačenja. Na, zdaj pa mate kost za glodat. |
|||||
Hehe... to je dizajnerska torba prav za MacBook... Tucano Workout ...
![]() |
|||||
Sploh ni tak slaba, kaj ji manjka?
|
|||||
To "češko" torbo v črni barvi si lastim tudi jaz
|
|||||
Seveda ni slaba... jaz jo imam... sicer v oranzni barvi, ker takrat druge ni bilo... ampak sem cisto zadovoljen z njo
|
|||||
Takšno si lastim tudi jaz kadar ni MacBooka v njej so pa papirji za sestanke, ker je ravno prav velika
|
|||||
Tako torbo imam tudi jaz.. Kvaliteta izdelave je res na nivoju in kar je najbolj važno nima nobene zadrge v notranjosti tako da moj MB Alu ne bo spraskan. V prejšnji torbici sem imel zadrge prelimane s selotejpom.
Skratka tale "češka" torbica je vrhunska... |
|||||
Jst imam tudi crno verzijo te iste torbe
Sploh ni tako ceska. |
|||||
Evo še ena nam vsem poznana uporabnica..
![]() |
|||||
še Jessica Simpson
![]() |
|||||
sej u ameriki če ma ena znana osebnost mac sploh ni noben tabu ker je tam razmerje med pcji in maci ravno obratno kot v evropi prilimajte raje kakšne osebke iz slo ki imajo apple produkte
|
|||||
Roni dej Saško prlimaj
|
|||||
Vsekakor uporablja MacBook Pro tudi Simon Stojko Falk, vsaj ko je s Klemnom Klemnom.
|
|||||
![]() |
|||||
Ta je pa frišna, ziher mu ga je vlačič posodil
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |