So pa danes nove bete izšle.
| iOS 10.1 beta | |||||

Jaz nič ne opazim  

So pa danes nove bete izšle.  | 
	|||||

Na voljo je Beta 4. 
			_________________   | 
	|||||

Beta 5. 
			_________________   | 
	|||||

ooo madona 1,95gb ! to je pa Gm ziher  
			_________________ Don't forget to takeout profits!  | 
	|||||

Cudn... nimam ga niti na air2 niti na 6s. Zadnjo je poinstaliral 4ko. 

| 
	|||||

Samo za i7 in 7+  | 
	|||||

Portrait mode mislim da je hitrejši kot na Beti 4, mogoče kdo ve kako je z Dark Mode ? Ali pa bo to komaj na IOS 11 ? 

| 
	|||||

Kdo pa pravi da sploh bo dark mode ? _________________ Don't forget to takeout profits!  | 
	|||||

to da je Clock app črne barve je mogoče namig - čisto nekonsistentno če primerjaš ostale bele menije OSa.

sicer pa...rumorji so rumorji edit: http://appleinsider.com/articles/16/06/16/ios-10-beta-offers-dark-mode-for-messages-may-hint-at-broader-adoption - eden izmed rumorjev.  | 
	|||||

mam i7 ,ni mi pa jasno zakaj k nalozim public profil mi ne zazna updata,kar pise da je 10.0.3 up to date ! ?!?! 
	|||||

Reboot? Če imaš 10.0.3 update že downloadan (in še ne naložen), ga izbriši... 

| 
	|||||

Ma vse sm probu tud hard reset ! Ne zazna in ne zaza .... _________________ Don't forget to takeout profits!  | 
	|||||

Koliko imaš pa star profil? Potegni svežega iz Applove strani... Probaj tudi na drugem wifi..  | 
	|||||

To se mi pa se nikoli ni zgodilo, nevem zakaj ne zazna profila za update ?????  vceraj sm restoru telefon in set as new ,sel direktno na uradno stran ,svez profil nalozu in sevedno mi napise 10.0.3 is up to date , ceprou mi pokaze uno vijolcno ikonci support al kai je ! Nevem vec kaj narest ,zakaj ne zazna mi res nj jasno ! 
	|||||

Si restartu po tem, ko si nalozu profil? 

| 
	|||||

Seveda use normalno kot vedno ampak ne zazna in ne zazna ! morm it nrkam na en drug wi fi mogoce tm bo _________________ Don't forget to takeout profits!  | 
	|||||

Probaj z lte. 

| 
	|||||

Noce sevedno ! _________________ Don't forget to takeout profits!  | 
	|||||

Edino, kar ostane je, da nimas tapravga profila. 

| 
	|||||

Ne, zgleda če prej nisi imel bete nezazna... Ker sem probal zdaj na enem telefonu ki ima 10.0.2 in z developer ter tudi s public profilom ne dela...

Rešitev je edino ročni update preko iTunes.  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |