| Katero od navigacij? | |||||
Če je pa delal točno tako kot piše
|
|||||
|
|||||
A komu deluje Sygic live traffic v Sloveniji? Meni konstantno kaže, da ni zastojev. Plačal kao akcija 30eur live trafic + world maps, nateg stoletja tale sygic.
|
|||||
tega nisem kupil. je app promet/google maps za moje potrebe čisto dovolj. jaz bi jim pisal. ne vem kakšna je nasploh izkušnja s traffic info v sygicu za SLO.
|
|||||
Kolikor sem sam uspel prebrati, Slovenija še vedno ni podrta s traffic live storitvijo s strani Sygic navigacije. Včasih je dobro prebrati tisti tekst v opisu pred samim nakupom
|
|||||
Čeprav sem v avgustu kupil enomesečno naročnino za tomtom, itak sem rabil za tujino, pisalo je, da slo ni pokrita, je pa delalo tudi v slo.
|
|||||
|
|||||
kako je trenutno
kaj bi bilo dobro, če si brez povezave ? _________________ xs |
|||||
Jaz uporabljam aplikacijo/navigacijo Here, deluje tudi brez internetne povezave in sem zelo zadovoljen. _________________ I'm an idealist. I don't know where I'm going, but I'm on my way. ___________________________ iPhone Air Macbook Air M2 Apple Watch 10 black Apple Airpods 3 |
|||||
+1 Brez problema prišel na točen naslov v Nemčiji, Avstriji, ... |
|||||
+2, lani me je prevozila preko 2500km,Črna Gora,Srbija,Makedonija,Albanija,Hrvaška,Bih in me je pripeljala vedno do cilja.
|
|||||
+1 za Here
uporabljal sedaj na Portugalskem: Lizbona, Madeira, Porto brez problema |
|||||
Here
|
|||||
Here WeGO
_________________ Mac mini M2pro |
|||||
Here In Sygic na Korziki in Tenerifih...obe navigaciji BP
|
|||||
Jst sm z sygicom ZELO RAZOCARAN.... okol riti v žep, pa še to ne.... _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||||
Sem tud jaz to opazil v zadnjih verzijah. Pomoje je problem v fastest route. Recimo vCelovcu iz ljubelja do Ikee. Te pele čez ena brda in predmestja. Adijo pamet. Ampak to včasih ni tko delal. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Drzi, vcasih sm bil zelo zadovoljen..zdej.... Sem pristal na apple maps in bom dau priloznost "here" _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||||
Na navigaciji here imam problem da po updatu aplikacije pri downloads maps nimam vec na voljo razlicnih drzav za download.. imam le se moznost update all.. ima se kdo podobno?
|
|||||
Tudi jaz sem imel enak problem. Moras posodobiti obstojece mape in potem bos lahko prenasal nove drzave. 😀 _________________ iPhone 14 Pro 256gb Space Gray Macbook Air mid 2013, i5, 8GB, 256GB SSD |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |