Samo ce si zelel vklopiti opcijo, ki je na tvoji SIM kartici ne mores vklopiti... si verjetno dobil v SMSu, da ta opcija ni podprta? Ali se motim?
| Telekom "nategunstvo" | |||
Samo ce si zelel vklopiti opcijo, ki je na tvoji SIM kartici ne mores vklopiti... si verjetno dobil v SMSu, da ta opcija ni podprta? Ali se motim?
|
|||
Pardon sem želel prej napisati v odgovor, pa sem očitno pozabil. Ja dobil sem sm v stilu: vnesli ste napačno ključno besedo...brez obrazložitve kaj je narobe, sem najprej mislil da so velike/male črke krive, no in ti sms-i se prav tako veselo zaračunavajo
|
|||
To, da se SMSi zaracunavajo tudi pise...
In ce si dobil povratni SMS z vsebino "vnesli ste napacno kljucno besedo" je nekako logicno, da opcija ni vkljucena Jaz v tem tvojem primeru ne vidim prav nobenega "nategunstva" ... ampak bi prej rekel, da gre za povrsnost pri branju pogojev... Ampak OK... vsak ima svoje mnenje... in vsak ima moznost izbire, ce misli, da mu bo pri konkurenci bolje |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |