Pomoje je edina rešitev, da pokličeš banko, poveš kje je težava in naj ti še enkrat pošljejo aktivacijsko kodo.
| Unicredit - mobilna banka "GO" | |||||
Pomoje je edina rešitev, da pokličeš banko, poveš kje je težava in naj ti še enkrat pošljejo aktivacijsko kodo.
|
|||||
To itak. Samo bi rad našel vzrok, da mi ne bi še tretjič zablokiralo. Bog ti vedi kdo razvija ta app. Verjetno ne slovenci.
|
|||||
Nimam pojma kje je vzrok. Meni je app nasplošno zelo grd in nedodelan. Nekako se ne ujema z iOS okoljem. Pa če pogledaš recimo staro spletno banko, poplnoma nepregledna, hvala bogu, da so jo prenovili sedaj je veliko boljša in pregledna. Predvidevam, da bojo tudi mobilno aplikacijo v kratkem popolnoma prenovili.
|
|||||
Glede na odgovor, ki sem ga dobil na email z banke, zgleda da nisem edini s to težavo.
|
|||||
Je kdo opazil, da na iPhone 14 ProMax aplikacija ocitno izbere napacno (presiroko) kamero in je prakticno nemogoce poskenirat QR kodo?
|
|||||
Sem to opazil tudi jaz, prava umetnost je, da ti kodo uspe poskenirat. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |