po reinstalu sistema na belem macbooku je nehala delati tipkovnica. Prej je vse delalo normalno, sedaj pa nič nič, dela samo usb miška.
je kdo imel kak podoben problem, in kako ga rešiti?  Enostavno ne prime noben gumb

| Macbook tipkovnica ne dela | |||||

po reinstalu sistema na belem macbooku je nehala delati tipkovnica. Prej je vse delalo normalno, sedaj pa nič nič, dela samo usb miška.

je kdo imel kak podoben problem, in kako ga rešiti? Enostavno ne prime noben gumb  | 
	|||||

Si poskusil z zunanjo tipkovnico? 

| 
	|||||

ne še, moram eno dobiti za maca. Navadno sem priklopil. pa je ne najde. 

| 
	|||||

Katera koli tipkovnica bi morala delat! Jaz se nikoli nism imel težav.  | 
	|||||

poizkusil sem z bluetooth tipkovnico apple, pa nič. Občasno dela samo ena tipka, mislim da funkcijska. 

| 
	|||||

Vsaka USB tipkovnica mora delat. Kaj pa stvari pred nalaganjem OSa? Reset PRAM - držiš cmd+option+p+r, potem prižgeš komp? 

| 
	|||||

bom še to danes probal.

Ni mi jasno kaj heca, predno sem naložil sistem je vse delalo normalno. No, v bistvu sem naredil samo nek restore, podatki so ostali in ves balast.  | 
	|||||

PRAM mi naredi z bluetooth tipkovnico, ampak še vedno ne dela. Tu in tam oz nekajkrat mi je uspelo da je prijela kaka tipka, to pa je vse. 

| 
	|||||

a smc reset si naredil?

ta se mi zdi bolj pomemben pri hw težavah.  | 
	|||||

sem naredil, pa ne dela še vedno.

da se zjoikaš  | 
	|||||

Tole poskusi:

Gre se pa za tole: https://discussions.apple.com/thread/5528605?tstart=0  | 
	|||||

hvala, deloma sem rešil zadevo. Sicer sem moral to v nastavitvah odkljukati, sedaj prenosnik dela z zunanjo tipkovnico. Tipkovnica na prenosniku pa je neodzivna, ravno tako touchpad. 

| 
	|||||

Trackpad ti klika al sploh ne gre kliknit noter ? 

| 
	|||||

da se kliknit, ni zaštekal, vendar se nič ne zgodi. Je pa tipkovnica pred mojim posegom delala BP, pa tudi vse kar sem naredil je bil restore. 

| 
	|||||

Vse kar mi pade na pamet je še, da poskusiš zbudit mašino z zunanjega diska. Potem pa servis... 

| 
	|||||

si probal safe mode?

in zakaj ne narediš sveže inštalacije? v vsem času, ki si ga porabil na forumu, bi že zdavnaj imel narejen clean install in posledično mogoče več odgovorov na svoja vprašanja...  | 
	|||||

Sem potem naredil clean install z zunanjo tipkovnico, prvic sem zaj....,

Bom sedaj probal še safe mode, pa,da vidimo čudo.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |