Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Macbook vs Macbook Air
Jabuček

Jabuček

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 10.08.2016 21:33:53
Re: Macbook vs Macbook Air
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Uh to je pa super informacija, in nekje takšna bo moja uporaba, vendar brez virtualke, ker da bi kaj sprogramiral med faksom nimam časa, poleti pa imam za ta namen namizni računalnik. Drugo pa pride pri meni vse v poštev in je super, da vse to deluje na Airu. Smile

Kako je pa z zaslonom, ko delaš grafično občutljivo delo? Te pri tem kaj ovira, pač je dosti hujše ker ni retina zaslon?

Mogoče kdo poganja podobne zadeve na macbooku in ima kaj informacij o tem? Smile
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #22   Objavljeno 10.08.2016 21:46:33
Hm.... jaz ko sem kupoval se sploh nisem "obremenjeval" glede zaslona. Gledal sem le da bo strojna oprema zadostila mojim potrebam. Tako da mene zaslon ne ovira Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #23   Objavljeno 11.08.2016 11:23:06
netgear je napisal/a:
Jaz sem marca 2014 kupil Macbook Air(mid 2013) z naslednjimi speficikacijami i5,intel 5000 hd, 8gb rama in 265gb ssd. Kupil sem ga pa za fax računalništva. Na njem občasno obdelam krajši(15min) HD video(Adobe Premier), kakšno sliko (Photoshop) ali pa kaj 3D zmodeliram(Blender). Drugače pa večino časa zaradi visual studia poganjam virtualko (win 10) preko Parallelsa in imam prižganih še par programov. V dobrih dveh letih uporabe moram reči, da je moje potrebe čisto zadovoljil.

Tako da mi na tvojem mestu kar Air-a vzel Smile

8GB rama in virtualka me res zanima kako deluje, ko ti programiraš v visual studio. Ok res je, da te rešuje SSD disk ampak vseeno imam občutek, da opravičuješ svojo odločitev, da si se odločil za Air.

Da ne boš narobe razumel....ne obsojam te in sem vesel, da si zadovoljen ampak iz izkušenj, ki jih imam z visual studio vse od 2005 dalje bi težko tako delal.

Zdaj za neko obdelavo slik in videjev domače ravni ni ravno pomembno kakšen je. Večja resolucija je pač samo prednost, da ti viseči meniji ne zakrivajo vsega.

breskev:
na kocnu bo tako, da ali se odločiš za Air ali pa za 13" Pro boš zadovoljen.
Tako, da glavno ti naj bo minimalno 8GB rama in vsaj 256GB SSD in i5 CPU.

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani