| Dancingflower je napisal/a: |
| našel semhttps://freemobileunlock.wordpress.com/2014/12/29/tutorial-and-software-to-unlock-iphone-5s-ntt-docomo-japan-and-other-idevices-ipod-and-ipad ki trdi, brezplačno odkleniti. Lahko kdo potrdi? |
Link ne deluje
| Tovarniški odklep iPhonov? | |||||
Link ne deluje |
|||||
Sej veš, da tega komentarja ni napisal slovenec ampak tujec, ki hoče ujeti slovence na limance. |
|||||
Se se kdo ukvarja s tovarniškim odklepom iPhona 4S?
Lahko ZS |
|||||
Lep pozdrav!
Mislil bi si, da je že ogromno na to temo bilo rečenega, a zares nič pametnega nisem našel s pomočjo iskalnika, zato odpiram novo. Nedavno sem angliji od prijatelja v dar dobil iPhone, mislim da 4S. Do sedaj kaj dosti pozornosti nisem temu posvečal, ker sem ga uporabljal s prednaročniško kartico operaterja, na katerega je zaklenjen. Po vrnitvi v SLO pa sem se zavedel, da ga ne morem zares uporabljati. Simobil je moj operater sicer, a pravijo, da mi ga ne morajo odkleniti, ker ne gre za telefon, ki bi ga oni prodali. Zanima me torej, kako (če sploh) se da odkleniti iPhone, da bo uporaben po možnosti na vseh omrežjih. Hvala za vsak informativen odgovor! Domen _________________ Domen |
|||||
Obrni se na uporabika gpc17
|
|||||
Zivjo,
kdo mi lahko pomaga pri zaklenjenemu iPhone 7? zaklenjen je na madzarskega operaterja? hvala |
|||||
Gpc17
|
|||||
zdravo nevem ce je tuki za to temo me nekaj zanima dobil sm od sestre k zivi v ZDA iphone in je na njihovo omrezje povezan t-mobile.je kaka resitev da ga odklenem na nase omrezje(pogledal bom ker iphone je mislim pa da je iphone 3)
|
|||||
|
|||||
Tebe naj pa brat nauči delit linke, ker s sliko si ne bo nč pomagu.
|
|||||
pa ste ze probali ima gdo iskusnje deluje to ziher?
|
|||||
??? In zakaj ne bi delovalo? Ce gre za tovarniski odklep... je itak potem telefon tak, kot vsi ostali, nezaklenjeni... |
|||||
|
|||||
Treba je najprej zaprosit operaterja, da ga odklene... Ce ga je sestra kupila in je se v USA, bo najbolje, da to uredi... Iskati drugo resitev bo verjetno predrago in ekonomsko neupraviceno...
Glede na screenshote gre za iPhone 5s... (A1533) Preberi si tukaj, kjer je opisan postopek >> https://support.t-mobile.com/docs/DOC-38316 Glede na to, da dvomim, da ustreza vsem pogojem... je druga opcija recimo tule >> https://iphoneimei.net/payment in stane 28 U$D ...
Lahko pa vprasas uporabnika gpc17, ce se mogoce se kaj s tem ubada... |
|||||
Ta telefon sploh ni zaklenjen na T-mobile ampak na Verizon
|
|||||
je kaka pomoc gpc17?
|
|||||
oglasi se na zs
|
|||||
Umiri se malo človek, verjetno ne visi tukaj nonstop!
|
|||||
Zdravo!
A kdo ve a so mobitelovi iPhoni tovarniško odklenjeni ali ne? Se da to tudi kje med settingsi preverit? Zanima me ker grem naslendji teden v tujino in bom tam kupil tujo sim kartico. Če prav razumem kartica ne bo delala če telefon ni tovarniško odklenjen na vsa omrežja. |
|||||
So odklenjeni. V Slo kolikor vem nihče več ne zaklepa |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 19, 20, 21 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |