| Samodejno pridobivanje MMS-a | |||
Lepo bi bilo ja
|
|||
Naj nekdo proba jaz nimam več bete gor
|
|||
A ni to bolj od carrier-a odvisno, da javi, ce ni uspel dostaviti MMSa?
Glede date pa..se v casih ko sem imel samo 1G, nisem uspel porabiti. Pac nisem gledal youtube posnetkov na telefonu inp. Osnovno, email, obcasno FB in se kateri app in to je to. Sicer pa ste v SLO lahko srecni, ker paketi,ki vkljucujejo dato so res poceni. Bojim pa se, da se bo tudi to pocasi spremenilo, saj se zavedajo da podatki prinasajo denar in ne sama telefonija. Sam placujem za 6G, 50$/mesec..je pa res da mi streamanje glasbe in posnetkov ne odsteva od kolicine podatkov. Aja, za kontrolo prenosa uporabljam https://itunes.apple.com/us/app/dataman-next-simplest-app/id592962356?mt=8, pri meni je app kar tocen, ce ne cisto tocen +/- 10Mb:) |
|||
tega prej nikoli nisem opazil. mogoce javi samo v roamingu na 10ki. mi pa ni logicno zakaj samo tam, če samo tam. naj res nekdo sproba v SLO...10ke ne bom še daju na tel. hehe
ni logike. mogoče bo pa 10ka začela javljat tudi v SLO pa da vidmo... |
|||
Ne dela ... Sem pocakal ene 10 minut... in ni prislo... takoj ko sem na iPhonu vklopil Cellular Data je MMS sprejelo ...
Pri izklopljenem roamingu je ocitno zadeva malo drugacna, kot ce je popolnoma izkljucen mobilni prenos podatkov ... |
|||
bah!
![]() |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |