Hm, meni na Chrome deluje čisto ok. Očitno je kar nekaj JavaScripta hehe. Lahko pa bi napisali kaki client za iPada, kaj pravite?
Lp

| Slovenski prevod iOS7 by Jabuk.si team | |||

Hm, meni na Chrome deluje čisto ok. Očitno je kar nekaj JavaScripta hehe. Lahko pa bi napisali kaki client za iPada, kaj pravite?

Lp  | 
	|||

Bi blo kar dobrodoslo. 

| 
	|||

Če se še kak developer javi, lahko skupaj kaj naredimo, saj meni primanjkuje časa.  

Lp  | 
	|||

Tu se moje znanje zaključi. 

| 
	|||

Nič hudega, ti kar pomagaj pri prevajanju. Zaenkrat naj zadeva poteka tako kot do sedaj.

Lp  | 
	|||

trenutno imam težave z racunalnikom ko jih resim bom nadaljeval. 

| 
	|||

Nič hudega luky, nadaljuj ko bo možno.

Smo pa že na 47%! Lp  | 
	|||

s takim nadaljevanjem bomo dobro napredovali s prevodom samo upajmo da nebo večjih sprememb pri prevodu za različico 7.1 

| 
	|||

Mislim, da ne. Pripravljam pa že skripte, ki bo iz 7.1 naložil samo razlike na Transifex.  

Lp  | 
	|||

Zadeva se spet malo ustavlja, zato, da vas spet malo vzpodbudim, dajte še kaj prevesti.  

Lp  | 
	|||

Se tukaj še kaj dogaja?  

| 
	|||

No leisure... 

| 
	|||

Jaz še vedno prevajam.  

Lp  | 
	|||

če rabite še koga za prevajat pa če mi kdo razloži kako pa kaj, lahko tut jst pomagam... 

| 
	|||

Kako pa kaj kaze z prevodom za 7.1.1? 

| 
	|||

Prosim ne v to temo mešat prevoda, ki ga je naredila druga skupina ljudi... za to obstajajo ločene teme. Hvala za razumevanje. 

| 
	|||

To ni drugi prevod to je ta prevod ki ga prodajate z pretvezo da je treba placat da brez placila ni mozno instalirati tako da prosim ne zavajat ljudi na jabuk.si ker ne res zanima ka bojo oni rrekli na to da ostali majo pa zastojn mi smo pa morali placat to se je zgodilo zato ker prevec berejo in so tudi kao ustvarjalci prevoda napisali da brez placila negre instalirat HAHAHAHAH 

| 
	|||

Nihče tukaj ne prodaja prevoda. Preberi celotno temo in boš vedel, o čem govorim. Avtorji tega prevoda (by jabuk.si team) si ne želijo, da bi se drug prevod (slovenskiprevod.com) mešal v to temo. 

| 
	|||

Je možno kje snet ta prevod? 

bi ga naložil na iPhone 4ko za mlajšega bratranca.. trenutno je telefon na 7.1.1, mi pa je že javil posodobitev na 7.1.2.. nevem, če je veni že 7.1.3? No kakorkoli, če je možno kje snet pa namestit se priporočam:) Hvala  | 
	|||

Zanima me za slo prevod imam ios 7.1.2 Kje ga lahko dobim in navodila 

HVALA  | 
	|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 18, 19, 20 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |