lp
odklenil sem iphone (prva serija), ampak zdej ko ustavim sim kartico not, mi ne zazna nobenega omrežja, piše da WiFi ni povezan.
V čem je težava?
Hvala
| TEŽAVE Z OMREŽJEM | |||
lp
odklenil sem iphone (prva serija), ampak zdej ko ustavim sim kartico not, mi ne zazna nobenega omrežja, piše da WiFi ni povezan. V čem je težava? Hvala |
|||
Torej ga nisi odklenil. Enostavno.
|
|||
seveda sem ga, če lahko uprabljam vse, programe, slikam in vse, sam klicat ne morem, ker ni omrežja...
|
|||
Hehe
Ja čeprav to dela ga nisi odklenu |
|||
a tako torej...
in kaj moram zdej nardit, da bo tudi to delalo? |
|||
Dej bodite malo bolj jasni no
|
|||
hja, js naj bi telefon odklenu, vendar kot pravijo ga nisem, zdej pa nevem kaj naj nardim...uglavnem omrežje mi ne dela ko ustavim sim kartico not. piše da wifi ni povezan, pa vpn ni konfiguriran, zgleda kot da niso nastavitve prav naštimane...
kaj naj nardim? |
|||
kaj zdaj, wifi omrežje ne dela al gsm omrežje?
ker jaz sem mel z GSM omrežjem težave, enostavno mi ni v nastavitvah pokazalo carrierjev in povezalo tudi ni nobenega... težavo rešil, da sem vse naredil na novo z drugim FW |
|||
za wifi omrežje piše da ni povezano
|
|||
aha mislm da vem kj je narobe
Vpisat rabiš neke gesla pa uporabniška Povej če si na mobitelu ali simobilu pa ti povem kj rabiš napisat saj sta kodi različni |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |