Kaj res ne gre BT z iphonon, zazna mi drugi telefon ampak ne morem nič nastavit da bi prenesli slike.
Kak nasvet?

| iphone 5s in bluetooth | |||||

Kaj res ne gre BT z iphonon, zazna mi drugi telefon ampak ne morem nič nastavit da bi prenesli slike.

Kak nasvet?  | 
	|||||

Ne gre, razen airdrop. 

| 
	|||||

komaj se spoznavam z 5s pa vidim da res ene stvari tečejo precej drugače kot na androidu

-preprosto ne razumem da z 5s ne morem z BT poslati na huaveja in htc ja, .. -kako pa gre z air  | 
	|||||

Pač apple tega nikoli ni podprl... sicer pa roko na srce... bluetooth pošiljanje je tako počasno, da je hitreje poslano preko maila, clouda, wifija, etc... Airdrop deluje samo med iOS napravam (za detekcijo uporablja BT, za prenos pa WiFi). 

| 
	|||||

Kar trdiš glede hitrosti pošiljanja preko Bluetooth je sicer res, sem pa že nekajkrat "zardel" v družbi antiApple-ovih uporabnikov, čes, toliko denarja za iPhone, pa ne more ene klinčeve fotke poslat preko BT  | 
	|||||

Ne vem zakaj zardevanje. Tako kot je dejal mikrohard .... to počasno povezavo uporabljajo zaostali  

Gre pa tudi meni nekaj na živce. Da mi avto podpira pisanje sms ampak z applom ne.  | 
	|||||

[quote="Goran"]Ne vem zakaj zardevanje. Tako kot je dejal mikrohard .... to počasno povezavo uporabljajo zaostali  

Ni vse zlato, kar je Apple, eni to priznamo, drugi pač ne, pa naj bo BT povezava še tako zaostala in počasna.......  | 
	|||||

jest drugače to priznam ampak res ne vem zakaj bi pošiljal preko BT namesto po mailu in tega sploh ne pogrešam. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |