prosim za pomoč
hčerka mi je nekaj " rihtala" po adiumu i ne dela več
namreč ne upiše
zmeraj napiše
retrieving buddy list (100%)
kaj da naredim
lep pozdrav

adium -problemi | ||||||||
prosim za pomoč hčerka mi je nekaj " rihtala" po adiumu i ne dela več namreč ne upiše zmeraj napiše retrieving buddy list (100%) kaj da naredim lep pozdrav ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
še novi up.račun na msn-u sem naredil pa nič.... ne veeeeeeeeeeeem kaj naj ..... |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
LP |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
brisal večkrat nov račun nov adium niiiiiiiiiiiiiiiiiič ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() Poskusi zagnat še kak AppZapper, ki najde vse fajle od Adiuma in jih pobriše. Mogoče se še kje kaj skriva. |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() ne pomaga appcleaner,appzappr,nov up.račun na msn-u ,zbrišem dam na novo ma nič ![]() znimivo........... |
||||||||
![]() |
||||||||
tukaj za odstranitev. Potem ponvono namesti in porocaj.
Uporabi podatke |
||||||||
![]() |
||||||||
|
npr. amsn, msn messenger, itd. |
|||||||
![]() |
||||||||
poskusil sem use ,skratka nič zdej pa sem inšaliral msn messenger for mac in voila dela se pravi adium ??!! nič ![]() ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
|
2. Adium odstranimo ročno tako, da zbrišemo naslednje: ~/Library/Application Support/Adium 2.0 ~/Library/Preferences/com.adiumX.adiumX.plist /Applications/Adium.app 3. Kako omejen račun in katera različica okolja Mac OS? |
|||||||
![]() |
||||||||
2.narejeno 3.os x leopard 10.5.5 4 pač omejen račun nič posebnega ,narejen za otroka ki ma 9 let in je že 5 let na win računalnikih in "samo"6 mesecev (zadosti hahahaha) u okolju os x, se pravi da sem dal omejitve na vse kar zahteva geslo |
||||||||
![]() |
||||||||
|
![]() ali se spomni hčerka, kaj je nazadnje počela? torej preden se je pojavila težava. |
|||||||
![]() |
||||||||
pač pravi da je "nekaj sem kliknila in neznan uporabnik je izginil" žal pa je po tem kliku izginil tudi "domačin" se pravi potem se ni mogla več upisati |
||||||||
![]() |
||||||||
|
http://trac.adiumx.com/wiki/Uninstall - nato ponovno zaženi računalnik in znova namesti. ponoven zagon je potreben, da se znebiva Adium vsebine v predpomnilniku (cache).
težava (zakaj ne deluje ob ponovni namestitvi) je najverjetneje pri odstranitvi, ki ni bila popolna. poskusi ponovno odstraniti Adium 2.0, kot navaja uradna stran - sporoči, če deluje. |
|||||||
![]() |
||||||||
Namesto ~ bo torej v tem primeru /Users/hcerin_short_acoount_name/ oz home folder od hčere. |
||||||||
![]() |
||||||||
adium zdej dela in vse je oki doki, super mislim da je pomoglo "ponovni zagon in brisanje vsebine v pomnilniku"ker naredil sem isto kot prej samo zdej + ponovni zagon. še enkrat HVALA VSEM ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
Imam en problem... Vsakič ko se vpišem na Adium se mi takoj po vpisu napise tole vprašanje: (naslovmojegaprijatelja@hotmail.com) on the local list is inside the group "sošolci" but not on the server list. Do you want this buddy to be added? Sem že pobrisal adium tako kot piše na njihovi spletni strani in nato sem računalo resetiral. Naložil nov Adium in pokaže se mi lista prijateljev in opozorila ni več. Nato spet dodam tega prijatelja in glejga zlomka, vprašanje se zopet ponovi. Če pritrdim na vprašanje se ne naredi nič novega če pa zanikam pa tudi ne. Vendar se mi to vprašanje ponovi ob vsake vpisu v Adium. Aja...z tem stikom se lahko še vedno pogovarjam neglede na težave t adiumom. Hvala lepa tistemu, ki mi bo pomagal rešit zadevo. |
||||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |