Twitch - telemach | |||||
Lokacija Maribor (mogoce se mate kje drugje tezave) |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Danes je nekaj boljse ampak se vedno bufferira dokaj pogosto. Ampak pri taki liniji ne bi smelo niti enkrat. |
|||||
![]() |
|||||
Danes je nekaj boljse ampak se vedno bufferira dokaj pogosto. Ampak pri taki liniji ne bi smelo niti enkrat.[/quote] Pozdravljeni, tudi meni ne deluje gledanje streamov iz Twitch preko Telemach kabelskega operaterja (120 Mbps download/4 Mbps upload). Ves čas bufferira ali pa sploh ne deluje. Hkrati pa preko Amis isti stream deluje brezhibno, čeprav je tam pasovna širina samo 13 Mbps. Že nekaj časa to opazujem in primerjam, definitivno je nekaj narobe na Telemach. Lokacija: Maribor Tabor Lp kojot |
|||||
![]() |
|||||
Pri nas niso nic zaznali prekinitev in je pri njih kot ponavadi vse dobro. Sem pa zasledil tudi da ima twitch probleme z ingest serverji (live streaming) in napakobze raziskuje baje. (Vecinoma ne dela v eu) |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Meni deluje na 9.3.2b2. Sem pa probal tudi na samsung s7edge in deluje brez problema. Imam telemach Ošo mix M paket ( optika 50/50) |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
- ce imate na routerju mogoce openwrt ali gargoyle fw (meni ne dela twitch na nobenem od teh, ne novi ne stari) - na stock dela - na ddwrt dela Zgleda so mogoce kaj spreminjali pri telemach ali pa preprosto router pocasi poslavlja. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |