A 322 EUR za Applovo uro je OK?
https://www.cyberport.de/osteraktion#Produkte
| Apple Event 21.3: Let us loop you in | |||||||
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||||
Mhm jp muska stream preko interneta. Dejansko recimo T-mobile USA ponuja streamanje muske in film brezplacno (od letos), tako da imam zakupljeno same 2G podatkov mesecno, komaj porabim 1G, pa sem nonstop online. Razlicne drzave,razlicni paketi, razlicni ljudje, raclizne potrebe pac.... |
|||||||
haha.
ja pač ne bo ane, zakaj bi bil to tvoj problem? nekdo pa mogoče igra igrice kot blazen na telefonu in mu bo večja cpu in gpu moč prav prišla? jaz zase vem, da bom ziher še počaku na forcetouch v 4" varianti, mi je iphone 5 čist ok.. zamoril mi bo edin če bojo popolnoma ukinil podporo za 32bit procesorje, kar je seveda možno z ios10. |
|||||||
Realno je 12MP kamera zelo OK. Mnogo boljša od 5s. Veliko fotkam, tako privat kot poslovno in je res bolje na 6s. Pa tudi HD moviji posneti na tej kameri so boljši. Tako antishake, kot zoom.
Jaz se pri 6s še nisem navadil, da z eno roko ne dosežem do vrha ekrana. Če bi mel 5s in bi hotel nov telefon, bi jaz sigurno izbral SE. Edino za tipkat ma 5s premajhno tipkovnico zame. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||||
Sej funkcijo za lazjo uporabo ce ne dosežeš do vrha enkrana poznaš? |
|||||||
Poznam, sam mi ne sede. Telefon držimz obema rokama, ker mi stalno drsi iz roke. Meni ni kul.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||||
Men je pa super telefon tale 5SE, edino 3D TOUCH manjka, ampak nekaj morajo pa tut za tavelke pustit
|
|||||||
A se mogoče že kaj ve, kdaj in kje bo mogoče kupiti Apple Watch v Sloveniji, če se jo bo sploh dalo? Ali je še vedno treba ponjo v tujino?
![]() |
|||||||
Saj se jo ze da dobiti v Sloveniji... samo verjetno napol uradno... in po dokaj visoki ceni ... https://www.simobil.si/dodatki-za-telefone/pametne-ure-in-druge-naprave https://www.simobil.si/dodatki-za-telefone/watch-sport-42-bela
Za primerjavo... cena v nemskem Apple Store >> http://www.apple.com/de/shop/buy-watch/apple-watch-sport/42-mm-aluminiumgehäuse-silber-sportarmband-weiß?product=MJ3N2FD/A&step=detail# ![]() |
|||||||
Meni osebno SE zgleda kar marcina. Notranjost 6s se poganja na 326ppi
lebron_james je lepo povedal. Tistim, ki ustreza 4" (med njimi jaz) bodo mel kr proper telefon. Vseeno počakajmo še na 7 iP5 za 1x še kar solidno diha
Tist glede podpore 32-bit pa šit. itak je samo vprašanje časa. Vsaj leto/dve bi jih lahko še pustl LP |
|||||||
Hmm pravkar poslusal na porocilih....zakaj ime 5SE. Rekli so, da sedaj ko ni Jobsa, grejo lahko z imeni samo nazaj in ne naprej hmmmm
|
|||||||
Kolikor sem jaz slišal ni notranjost i6s ampak perfomance. _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||||
|
|||||||
Jasno, da notranjost ni od iP6s ker sta v osnovi telefona drugačnih dimenzij ampak gpu in cpu sta na A9 čipu, camera pa je tudi iSight 12MP, tako da zame je to iP6s specs Edino force touch-a ne bo...kar pa dvomim, da je nek deal breaker. Je kar malo za razmislt glede na cca. 200€ razlike v ceni, če primerjamo cene 6s. Sicer pa počakajmo na naše "uradne" cene |
|||||||
jaz sem tudi skoraj prepričan, da ima manj rama kot veliki bratje..
|
|||||||
Sem mislil, da bodo kaki updati prenosnikov
|
|||||||
če me spomin ne vara, so v preteklosti po marčevskem eventu, potihem upgrejdal tud prenosnike.. ne me pa držat za besedo. |
|||||||
Jaz mam še mal upanja, da bodo prenosnike updejtal brez napovedi na eventu. Je že blo tko. Drugač pa WWDC čez 3 mesece. Pa tud tale spomladanski event je ponavadi iOS. Zato ni glih logike, da še mešajo zraven OSX. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||||
Zopet bom lahko telefon uporabljala z 1 roko
_________________ iPod Shuffle iPhone 6 Macbook Pro 13 2014 |
|||||||
Tile na simobilu so pa optimisti, kdo bo pri njih kupil uro pa osel, greš v Avstrijo al pa v Nemčijo po njo, pa te stane manj (z potnimi stroški)!
Koliko pa mislite da bo "slovenska" cena iPhona SE, jaz pričakujem da jo bo Telekom prodajal za isto ceno kot Apple _________________ MacBook Air 13" (2015) iPhone 5s iPad mini iPod touch 4g. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |