A ste sprobali mogoce ta dva programa? Kateri se vam zdi boljsi oz. hitrejsi, bolj uporaben itd....sicer MySMS pride 5€ iRealSMS pa 10€ ampak iReal ima tudi iskanje in se par drugih funkcij, je pa preklop v landscape mal pocasen...
Lp Primoz
| Landscape SMS: iRealSMS 2.0 vs. MySMS? | |||||||
A ste sprobali mogoce ta dva programa? Kateri se vam zdi boljsi oz. hitrejsi, bolj uporaben itd....sicer MySMS pride 5€ iRealSMS pa 10€ ampak iReal ima tudi iskanje in se par drugih funkcij, je pa preklop v landscape mal pocasen...
Lp Primoz |
|||||||
Tale MySMS se mi zdi nekako kičast. Čudna zagonska ikona, pa tist startup screen na začetku "The best SMS client...".
Bom preveril še iRealSMS. |
|||||||
Malo traja tale zagon pa ikona mi ni vsec...ikono se da porihtat zagon pa... |
|||||||
biteSMS
zaston je, ima landscape, forward... je enostaven za uporabo... izgled ima kakor privzeti program za SMSje... me like it |
|||||||
let me see... |
|||||||
js tud še zmeri ne razumem, zka ljudje plačljive, če maš bitesms 4 free. Aja če kdo ne ve se forwardira in briše itd s slajdom po balončku
|
|||||||
Pa kaj res nikogar ne moti,da nima sms-ov zloženih po mapah inbox,outbox,sent... Med vsem sms-i je zelo butasto nepregledno na brzino ločit,kaj si prejel ali poslal itd. LP, Goran |
|||||||
MySMS je moja izbira zato, ker ima vse tisto kar potrebuješ (tudi prikaz prejeto oddano ali pa pogovorni način). Edina prava stvar, ki primankuje je "kopiraj - prilepi" funkcija. Lp Tom |
|||||||
Glasujem za iRealSMS. Zgleda bolj profi, deluje bp.
|
|||||||
Zakaj pa meni ne najde iRealSMS na Cydiji?
lp |
|||||||
pozdrav sem zadevo nalozil in lepo dela , ampak ko ga nastimam za primarnega sms za posiljanje in sprejemanje mi ne prepozna imen samo stevilke pise, in ce pritisnes call ob sms ti prilepi plus in 1 tako da ne mores klicat.a to se da nastimat |
|||||||
I RealSMS je zakon!
|
|||||||
a pozna kdo kak program ki ti malo na vecje pokaze stanje baterije....iscem pa niti ne najdem kaj pametnega...
|
|||||||
SBSettings ti pokaže stanje v %. Mogoče ti je to uporabno.
|
|||||||
Jaz uporabljam FreeMemory, kateri ti tudi pove Battery Level v %
|
|||||||
Meni se pa ne zdi da je bitesms zastonj, se mar motim???
|
|||||||
Bil je zastonj... z verzijo 3.x pa je postal placljiv >> http://www.bitesms.com/payment/buy_credits_1 |
|||||||
Super, opažam da vse bolj pogrešam osnovne funkcije mobilnega telefona... in to šele po enem letu...
|
|||||||
a že dela ireal sms na 3.oOS?
hvala |
|||||||
dela.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |