Pozdravljeni
kaj je lahko narobe da mi ne dela BT, ikonca na ekranu se pojavi- bolj megleno, se pravi da nekaj se "prižge", a ko gre v iskanje ne dobi nobenga, pa tudi drugi me ne vidijo.
			| BT na 4S | |||||

Pozdravljeni

kaj je lahko narobe da mi ne dela BT, ikonca na ekranu se pojavi- bolj megleno, se pravi da nekaj se "prižge", a ko gre v iskanje ne dobi nobenga, pa tudi drugi me ne vidijo. _________________ Lpe dan  | 
	|||||

Saj to veš, da bt povezava z drugim aparatom, če ni iNaprava ne bo delovala, a ne? 

| 
	|||||

ubistvu ni temu čist tako.. bluetooth v ios-u pozna samo določene protokole, ki so bolj kot ne namenjeni prenosu zvoka in še nekaj drugih funkcij .. ne podpira pa protokolov za prenos datotek.. torej se bt v ios zna povezati in komunicirati z vsako napravo ne glede na znamko, ki podpira tiste protokole iz linka..  | 
	|||||

Res je, sem pa napisala na hitro, da ne bo spet odkrivanja tople vode, da zakaj z radiem v avtu dela, nokie na sosednji mizi pa ne najde. 

| 
	|||||

ok  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |