| kercmar je napisal/a: | 
| Na i5 super. Deluje vse BP, vse tako kot mora!  | 	
Potem domnevam, da bi tudi na 5s moralo delat BP
Bomo pa poupdate-al pa vidli kaj bo.
| iOS 9.2.1 | |||||

Potem domnevam, da bi tudi na 5s moralo delat BP Bomo pa poupdate-al pa vidli kaj bo.  | 
	|||||

Meni na 5S deluje bp.  

| 
	|||||

Zdravo, se še komu dogaja da neverjetno hitro kuri baterijo po updatu na iOS 9.2.1 ? 

| 
	|||||

kateri model uporabljas? pri i6s in prav tako pri i5 ni zaslediti povecane porabe.  | 
	|||||

Uporabljam i6. Pri nobeni posodobitvi dosedaj nisem opazil tako povečane porabe energije.  | 
	|||||

poglej pod nastavitvami kaj ti najvec kuri oz. porablja baterijo in kako - ce tudi v ozadju.. morda je krivec kaksna aplikacija. 

Recimo tak mimogrede, vcasih pomaga tudi (ce ze ni bil veliko casa ugasnen, kar v tvojem primeru dvomim.. ce je sveze posodobljen) ugasnitvin ponovno prizgat napravo.  | 
	|||||

Pozdravljeni,

se še komu dogaja, da po odklepu telefona izgine statusbar, ter se potem vrne čez kakšno sekundo-dve? prej mi to pri ios 9.2 ni delalo sem probal že restore pa ni nič pomagalo. imam iphone 6. Hvala za odg.  | 
	|||||

Davor_85 točno tako "težavo" sem zasledil na nekem posnetku na youtube-u in je bil isti opis napake kot tvoj tukaj.

Počakati na novo iOS verzijo. Druge ni sploh če restore ni pomagal LP  | 
	|||||

Ta bug je ze prisoten ze od 9.0.2. V 9.3 beta 2 se je vedno prisotno  | 
	|||||

aha ok, ugotovil da je to povezano z Touch ID.

Sem sedaj izklopil Touch ID- pa se to ne dogaja več. I want ios 8 back!  | 
	|||||

Ja pri punci na iP6 tudi opažava, da ko klikne na home tipko, ko je telefon v sleep mode-u...se na vsake toliko zgodi, da se telefon zbudi z manjšo zamudo sekundo ali dve - nič kaj drastičnega sicer ampak očitno nekaj podobnega kot tale zakasnitev status bar-a. 

Jaz osebno opažam, da je na mojem iP5 iOS 9.3 Beta 1 delala res super. Sedaj na iOS 9.3 Beta 2 pa opazno slabše. Ukinl so na iP5 renderiranje preko OpenGL - zdaj na beta 2 je bolj poudarek na Metal - in sedaj opazno lagga UI ter nekateri špili, kateri so prej delali bp sedaj malo laggajo Oh ja, čakamo novo beto in gremo nazaj on topic  | 
	|||||

Že na več verzijah iOS 9 opažam, da vsake toliko časa vedno znova teži pri kakšnih appih za dostop do kontaktov, slik itd., čeprav si že večkrat dovolil.

Še komu? _________________  14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD   iPad Air 32 GB Space Gray   iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium   | 
	|||||

jaz enako opažam na I6S, ios 9.2.1 da večkrat za isti app prosi za dovoljenje do slik ali kontaktov.... 

| 
	|||||

Težave se nadaljujejo- kod je že bilo tudi nekaj napisano glede nedelovanja Wi-Fi-ja na ios 9.2.1

tel. se normalno poveže, vendar povezava ne deluje, težavo sem uredil s spremembo DNS serverja. Vglavnem ta ios 9.2.1 je živa katastrofa, tolk enega sranja, vsak dan me kaj novega preseneti Da ne govorim o netekočem delovanju. imam iphone 6.  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |