Mah meni glih to ni jasno kako bi lahko usposobil, da bi spet bile aplikacije. Kar na enkrat ni več nobene.
| Zastonj aplikacije brez jailbreaka ter plačila | |||||
Mah meni glih to ni jasno kako bi lahko usposobil, da bi spet bile aplikacije. Kar na enkrat ni več nobene.
|
|||||
nimaš kaj narediti, ko bo bo. odvisno od vsakega posameznika in od samega časa gledanja, spremljanja aplikacije. preverjeno |
|||||
Ali ve kdo za kako alternativo / drugo zadevo od FreeMyApps (trenutno sem naložil FeaturePoints)? Zadnji čas ni ničesar, sem pa prej na 2-3 mesece 10$ spravil skup
|
|||||
Pri vseh ostalih alternativah še do 10$ nisem prišel, razen včasih na FeaturePoints, ampak to je bilo kakšni 2 leti nazaj, potem pa sem nehal prejemati aplikacije, ali pa so bile vredne skoraj nič.
Na freemyapps pa je očitno suša, le tu pa tam še pride kakšna. V zadnjih 2 mesecih sem nabral le za 5$. |
|||||
Še dobivate offerje?
Jaz že dober mesec nisem dobil nobene aplikacije, pred tem pa tedensko kar nekaj krat... |
|||||
Tu pa tam še pride kaj (zaenkrat štiri aplikacije v juniju), je pa bolj bogo na splošno.
|
|||||
Obstaja kaka aplikacija, ki je se aktivna?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 24, 25, 26 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |