Problem pri Jailbrejku | |||||
uporablja ga že ene dva mesca in ko želiva narediti shift+restore, ga samo restora in upraša če želi backup ali tovarniške nastavitve in oboje sva nardila vendar nič naredila sva po tem vodiču http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881 kako nej nardim jailbrejk? LP |
|||||
![]() |
|||||
Potem pa ga samo na restore funkcijo daš če maš kje možnost probaj še na macu naredit z quickpwn en firmware |
|||||
![]() |
|||||
Zanimivo! Tudi meni se je to zgodilo! Ko sem sicer jailbrejkau svoj telefon na svojem računalniku mi je naredilo vse bp, nato pa sem probal drugi iphone na drugem računalniku po čisto čisto istem postopku pa ni delalo. Isto se je dogajalo....Pred zadnjim korakom, ko v Itunes moraš stisniti samo še shift+restore je naredilo samo restore in ni hotelo sprejet custom fmw od Jest-a... Sva nekaj debatirala preko ZS, da bi naj bila kriva tipkovnica oz. da tipka SHIFT ni to kar bi morala biti... Ali.... Ne vem si niti sam razložiti... ![]() |
|||||
![]() |
|||||
vrjetno jst mam tudi iPhona 3G pa pr meni je use delalo normalno no za njegov telefon pa sva delala na njegovem comu vrjetno bo rešitev, to narediti na drugem comu? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |