Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Kateri LCD televizor bi vi?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 26.01.2016 00:15:50
Re: Kateri LCD televizor bi vi?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hofer ti bo večinoma vrnil denar, če bo kaj narobe. Tko da nimaš nobene bojazni.

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #62   Objavljeno 26.01.2016 15:05:45
Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje. Odločam se za nakup novega tvja, in sicer 55 inčnega 4k. Po dolgotrajni raziskavi se nekako odločam med Samsung ue55ju6872, Sony Kd55x8005cb ter LG uf850v. Televizijo bom največ uporabljal za gledanje 1080p filmov, na drugem mestu bodo športni programi. Torej, barve naj bi imel Sony najboljše, medtem ko je brightness boljši pri Samsungu. Soba, v kateri bo tv ni pretirano svetla, tako da mislim da s premalim brightnessom ne bi smel imeti težav. Filme bom pa povečini gledal prek Apple tv. 3Dja ne potrebujem. Me je pa v trgovini razočaral Sony, ker mi ni prebral diska, ki sem ga prinesel s sabo, da bi testiral. Samsung ga je recimo takoj prebral. Torej, kaj menite? Imate še kakšen drug predlog v rangu 1000 - 1300 €, 55'', 4k?
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #63   Objavljeno 26.01.2016 22:56:02
Jaz recimo pri TVjih pa vedno prisegam na Samsung.

Ko sem jaz kupoval tv sem probal med enakimi firmami kot ti, le da sem jaz imel v izboru še Panasonica. Panasonic in LG takoj iz izbora ker nista predvajala vsega oz. sta imela probleme. Sony kljub zelo lepi sliki je imel težave z branjem. Ostal je le Samsung - brez problema delovalo, zaznalo takoj.

Pa doma LG, ki bi naj imel možnost povezave s spletom pa nikjer ne najdem kje ima možnost da bi prišel do wifija.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #64   Objavljeno 26.01.2016 23:04:52
Sony definitivno, ampak osebno prisegam na Philips zaradi Ambilight. Imam 55-inčnega s 3 stranskim ambilight in vsaj zame odtehta nekoliko slabšo sliko, kot jo ima recimo Sony. Ima tudi Android OS, čeprav mi to ne pomeni veliko. Ambilight funkcija predstavlja vsaj zame veliko dodano vrednost TV-ju. Smile

Apple Watch Series 4 GPS 44mm Space Gray Aluminium with Black Sport Band
iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black)
iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #65   Objavljeno 27.01.2016 00:46:35
jst bi vzel vsaj 400 Hz
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #66   Objavljeno 27.01.2016 06:24:46
Mene pri TVju ne premami to, kaj vse zna predvajati... Itak se potem priklopi medijski predvajalnik ... In ko pride kaj novejsega, se zamenja le tega... Pri TVju je meni bolj pomembna sama kakovost slike... in pa to, kako ima strukturirane menije in samo prekljapljanje programov. Skoda se mi zdi, ker je Panasonic nehal delati plazme... Sicer je res, da se grejejo bolj kot LCD/LED... in niso tako fajn tanki... Imajo pa vsaj meni osebno lepso sliko...

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #67   Objavljeno 27.01.2016 06:41:48
Se strinjam ja, slika je meni tudi najpomembnejša. Sem se odločil za http://www.saturn.at/de/product/_sony-kd-55x8505c-android-tv-55-zoll-4k-uhd-tv-smart-tv-bravia-1399004.html#technische-daten , ki sem ga pri nas izločil, ker mi je bil predrag, sedaj pa vidim, da je v Saturnu dosti cenejši. Tudi v reviewih same pohvale http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/sony-lcd-tv/sony-xbr-55x850c.html Naj bi imel VA panel z boljšimi kontrasti in črnino v primerjavi z IPS, ki pa ima večji in boljši kot gledanja. To naj bi 2014 modelu očitali, zato je ta 2015 model dobil VA.
Tako da se že veselim izleta Very Happy
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani