Android | |||||||
![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() obstaja tudi android forum, kjer ti bodo mogoče lahko pomagali |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
jaz se tud nekak strinjam ja. nej svoje smeti tam popravljajo ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Take care ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
ni problema. ja, maš prav, res se nisem še sreču z androidnimi smetmi. ker sem iz sony ericson symbian s30 prešaltu na iphone in tukaj tudi ostal. če je to od rojsta pa preceni sama. in da, ios/osx ni brez grehov, kar niti ni nihče rekel da je.. drugače pa itunesi na macu nič ne štekajo pcja, kako je pa na windowsih se pa niti ne sekiram kej preveč, ubistvu mi je vseeno tudi če danes ukinejo itunes podporo. dva sva ti odgovorila tako, tretji, ki bo pa kaj vedel, ti bo pa mogoče pomagal, glede na to da imaš 1 post, si lihkar odprla account, kar očitno znaš in bi ga recimo lahko enako na android-forum.si ![]() ampak, sklepam, da si ti tista elly, ki je že imela probleme in ti je apple skupnost že rešila kako težavo ane.. |
|||||||
![]() |
|||||||
www.slo-android.si
Android forum ima URL
Sicer pa... ce so podatki bili v pomnilniku telefona... so pomoje izgubljeni... Razen v primeru, da gre za res zelo pomembne podatke, ki imajo svojo ceno... ker resevanje takih podatkov je sicer mozno... vendar ponavadi ni poceni ... Ce pa so podatki bili na pomnilniski kartici, pa je malce vec moznosti, da se jih da z ustreznimi orodji resit tudi z malo stroski... Taki programi so recimo naslednji: Recuva Data recovery >> https://www.piriform.com/recuva Wondershare Dr. Fone >> http://www.wondershare.net ... |
|||||||
![]() |
|||||||
in da, ios/osx ni brez grehov, kar niti ni nihče rekel da je.. drugače pa itunesi na macu nič ne štekajo pcja, kako je pa na windowsih se pa niti ne sekiram kej preveč, ubistvu mi je vseeno tudi če danes ukinejo itunes podporo. dva sva ti odgovorila tako, tretji, ki bo pa kaj vedel, ti bo pa mogoče pomagal, glede na to da imaš 1 post, si lihkar odprla account, kar očitno znaš in bi ga recimo lahko enako na android-forum.si ![]() ampak, sklepam, da si ti tista elly, ki je že imela probleme in ti je apple skupnost že rešila kako težavo ane..[/quote] ja res mam na novo account in ne nism še nikol tle pisala, drgac bi vrjetn kam drugam pisala se ti ne zdi, ampak ni niti vazn.. ane ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
_________________ bolje ispast glup, nego sa aviona |
|||||||
![]() |
|||||||
naj ti bo ti odgovorim ker zadnje čase berem ta forum nazaj ker se odločam da kupim applove smeti ![]() tvoji podatki so izgubljeni in jih ne boš povnila ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Nasmejala..hja ampak v negativnem smislu... Toliko sovraštva sproducirajo določeni osebki, da se je res za vprašat ali je še kdo normalen ali jih je res ta "smetka..Android ali Apple " tolk zasvojila ali kaj še hujega... ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
zakaj bi si kupoval neki kar smatraš kot smeti?
verjetno to leti name ane.. zakaj bi bilo sovraštvo, če smatram, da je android smet. beri: meni osebno pač nič vredna naprava, ki si je s svojim denarjem nebi nikoli kupil, tudi če bi jo dobil za đaba, bi se je hitro znebil. zato tudi ne razumem darksideno1, čeprav se je verjetno samo hecal. sovražtvo bi pomoje bilo, če bi android takoj v prvem odgovoru popljuval in se hudoval nad kopiranjem, govoril neresnice itd.. sicer je pa elly v 1 mesecu pomagal samo Jest.. torej sem imel kar prav, kar sem napisal punci, da bi lahko odprla acc (ker to očitno zna) tudi na android forumu in bi veliko hitreje prišla do rešitve. |
|||||||
![]() |
|||||||
zakaj bi kupil nekaj kar smatram kot smet? zanima me če je res toliko super kotp ravijo. čeprav se zavedam že sedaj da bom določene stvari pogrešal in ne vem ali bi počakal še nekaj let preden to apple vgradi ali probal živeti brez tega. mi je bilo nekoristno dokler nisem tega dejansko preizkusil. toliko sovrašstva med sabo ne opazim niti med vozniki audijev in bmwejev kot med uporabniki appla do androida. drugače pa ja - če bi šli preverjat kdo je kaj in od koga kopiral bi lahko ugotovili pri obeh da imajo kaj kopirano. tudi med avti prihaja do kopiranj, zakaj ne bi prišlo še med telefoni (oz. med sistemi)? sedaj se moram samo še odločiti med tem ali plačevati 60 eur mesečno ali plačati takoj 900 eur za telefon. težava je ker imam na androidu nekaj kupljenih aplikacij (legalno so vse - ali free ali plačane) in če bi jih sploh tukaj kupil še enkrat. pa brez zamere pa manj sovražnega govora ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Jaz sovraštva do andorida ne opazim ne na jabuku ne v življenju med uporabniki Appla (razen nekaj izjem seveda). Pri uporabnikih andorida pa je ta stvar konkretn odrugačna. |
|||||||
![]() |
|||||||
sovraštvo je pri nekaterih seveda v obeh straneh. meni je vseeno kaj kdo uporablja, važno da je zadovoljen. medtem ko dostikrat (kar povečini) pri osebah ki jih poznam je večje sovraštvo appla do androida. kar seveda potem povzroči spor (super če si na pijači). seveda ne želim delati prepirov in ne bom pravil kaj je boljše saj bo treba delati prej primerjavo. ne bom pa trdil da s strani androida ne prihaja do spovraštva do apple uporabnikov čeprav je v mojih primerih prej obratno in ne želim žaliti nikogar. najhuje je to da žalijo tisti ki niso sprobali obeh in imajo samo enega ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Jaz sem na iphonu dobri dve leti, prej sem bil na androidu od njegovega začetka in za iOS niti slišat nisem želel, ker mi je bil antipatičen. Za nakup iphona sem se pa odočil iz dveh razlogov: 1) ker sem se naveličal androida 2) želel iz firbca sprobat applov izdelek. Že po prvem dnevu uporabe iphona sem ga želel prodati, ker mi ni bilo nič jasno in mi je bil glup...edino kar me je še gor držalo, da ga nisem prodal in mu dal še par dni šanse je bila njegova oblika in kvaliteta izdelave. In potem čez par dni, ko začneš malo razumet delovanje in njegove fore, vidiš kako je res enostaven in kako lepo deluje brez zatikanja. Tako da, darksideno1 - če si želiš spremembe in sprobati applove izdelke, sigurno ne boš zgrešil z nakupom iphona ![]()
_________________ I'm an idealist. I don't know where I'm going, but I'm on my way. ___________________________ iPhone 15 Pro Macbook Air M2 Apple Watch 7 45mm Red Apple Airpods 3 |
|||||||
![]() |
|||||||
no ja tole veš, da ti ne verjmam niti malo, ker sem tudi sam kdaj odpru android forum in prebral kako temo... drugače pa, če te zanima pa fino.. jaz sam zase vem, da sebi ne kupujem smeti, ker jih enostavno ne rabim. če je pa beseda smeti za vas sovražtvo.. pa tud prov, kaj nej vam, očitno imate nizka merila. kar se tiče pa kopiranja, se pa niti spuščal ne bom v to debato.. pa še odločitev al nekaj na pušing in lizing al takojšnje plačilo.. no jaz osebno niti nimam dileme, če je na pušing to pomeni, da si tega ne morem privoščit, torej tega ne bom imel. |
|||||||
![]() |
|||||||
Ker praviš, da te velik o tem zanima, ti sam vprašaj. Ni pa nobenmu všeč, če ga vprašaš, zakaj te sovraži? Zraven mu pa hitiš dopovedovat, kok se režiš njegovim blesavim izjavam, ki si jih bral na forumu. ----- Ios vs Android: ne direktno primerjat. Kot ti je en pred mano napisal, logika je druga. Ios naprave so namenjene konzumiranju Applovih vsebin. In to ne brezplačno. Android pa ponuja brezplačne servise za pozicioniranje svojih oglasov. To je izhodišče. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||||
![]() |
|||||||
Bottom line - oboje je krep. ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
sicer je nisem uporabljal, ampak zakaj je odšla takrat (2008) tako zelo močna nokia (korporacija) s tako dobrim modelom kot je N900 na smetišče slave? očitno že vse ni bilo tako ok, da bi konkurirala iphonu in kasneje androidu.. ker potem takem je bottomline, da je n900 crap, ker počiva v miru.. in potem takem je tudi slaviti nekaj kar je delovalo v zasevkih kakšne 2 leti tudi bolj crap ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Saj niso sli na smetisce. Mikromehki jih je kupil - in kot mi je znano, so Lumie se vedno precej solidni izdelki. Le Windows jih malo yebe... ![]() |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |