Jabuk
nepopravljen mac iz servisa
Jabi

Jabi

Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.01.2016 14:19:48
nepopravljen mac iz servisa
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!

Imam vprašanje glede popravila maca. Torej macbook star 4 leta je imel neke težave in je bil poslan na servis. Poslali so mi email, da je mac popravljen in naj ga pridem iskat. No mac ima še vedno iste težave, torej dejansko niso naredili nič. Zaračunali po so Confused

Poslala sem jim email in so mi rekli, naj maca prinesem nazaj. Se v takem primeru popravilo zopet zaračuna ali ne? (to vprašanje so spregledali izgleda) On no
Sploh lahko kako "dokažem", da niso naredli nič, ali bodo trdili, da so to nove napake? (ker problem je identičen temu pred popravilom?)

Je imel kdo podobno situacijo in mi lahko pove kaj več? Smile

zavedam se, da je mac relativno star, ampak v primeru, da mi bodo ponovno zaračunali servis za stvar, katero sem že plačala, ampak ni bila popravljena, raje začnem razmišljati o nakupu novega računalnika.

Hvaa Neutral
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 24.01.2016 14:34:13
Re: nepopravljen mac iz servisa
Kam si poslala na servis, kaj je bilo popravljeno in koliko si plačala?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 24.01.2016 18:42:37
Re: nepopravljen mac iz servisa
Načeloma ti naj nebi zaračunali še 1x, saj če razumem si zdaj (2.) reklamirala sam servis tako? navedla si, da se omenjena napaka ŠE vedno pojavlja, tudi po popravilu. Tu torej ne more biti odgovor servisa, da so našli drug problem.. pač površno preverili 1. in bodo sedaj zrihtali, brez plačila skoraj sigurno.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani