Zanima me kaj se zgodi s plačljivimi aplikacijami prek app store-a, če restoram iphone.
Upam da mi jih ni treba še enkrat plačat ali pač?
lp
| App Store | |||||
Zanima me kaj se zgodi s plačljivimi aplikacijami prek app store-a, če restoram iphone.
Upam da mi jih ni treba še enkrat plačat ali pač? lp |
|||||
Ne, ni potrebno.
|
|||||
ok tnx
|
|||||
jest sm jih mogu placat pa se zdej nvem zakaj
|
|||||
Ni treba še enkrat plačat. App store prepozna tvoj aparat in ti pove, da si to aplikacijo že plačal, ter ti dovoli install brez dodatnega plačila. Vsaj pri meni je bilo tako v vseh 3 primerih.
|
|||||
Ko enkrat kupiš aplikacijo, ti je ni treba ponovno kupovati... Samo downloadaš, inštaliraš in si tam. Vmes te pa še opomni, da si aplikacijo kupil, in je vsaka nadaljna namestitev brezplačna.
|
|||||
Tudi redno iTunes syncanje pomaga
|
|||||
Aplikacija, ki se imenuje "Find And Call" je prva aplikacija okužena z virusom, katera se je pojavila v App Storu. Okuženo aplikacijo je odkrilo Rusko mobilno podjetje Megafon, katero je informacijo o zlonamerni aplikaciji nemudoma posredovalo njihovemu partnerju za varnost, podjetju Kaspersky Lab. Rusko varnostno podjetje je na svoji spletni strani potrdilo, da je aplikacija okužena s trojanskim konjem ruskega izvora.
O sami zlonamerni aplikaciji si lahko več preberete na https://www.securelist.com/en/blog/208193641/Find_and_Call_Leak_and_Spam Sicer pa je Apple, omenjeno aplikacijo že odstranil iz App Stora. ![]() |
|||||
Jao, ni bil app okuzen z virosom ali bil virus, ampak je bil app malware, torej zlonamerni app.
|
|||||
App je imel Trojanca. A ni Trojanc virus? |
|||||
Zdravo,
se je mogoče že kdo srečal z iPhonom 6, ki ne bi imel ikone App store. V Settings/ iTunes & App Stores sploh nimam možnosti App Store. A je kakšna možnost, da to namestim na telefon sam ali moram na servis. Uspešno sem se registriral na iClaud in iTunes preko windovs PC. Hvala za odgovor Janez |
|||||
Ne. Zagotovo jo kje imaš. ![]() _________________ LG G6 |
|||||
Poglej se pod settings / general/ restrictions.
|
|||||
Jas sem si kupil eno igro iz itunes horizon chase in sedaj po nekaj časa mi javi da če lahko igram polno verzijo moram plačat. Nevem zakaj še enkrat. Ali je morda že imel kdo podobne težave?
|
|||||
Hmmm.. Horizon Chase je izgleda brezplacna >> https://itunes.apple.com/si/app/horizon-chase-world-tour/id991018252?mt=8 |
|||||
Od 20.1. je samo "free to try", za nadaljevanje igre moreš plačat.
|
|||||
To sem videl ja, da se da preko in-app nakupa odklenit celotno igro...
Torej ce je prijavljen z istim AppleIDjem, bi morala zadeva delovati. Ce ne deluje, je najbolje kontaktirati developerje ... |
|||||
Poglej, če ti kje v igri ponudi opcijo restore purchase
_________________ iPhone 14 128 GB | Apple Watch Ultra | Macbook 13" M1 2020 256 GB | Airpods Pro | Homepod Mini | AirTags <3 |
|||||
@Tby100 to je to ja sedaj deluje. Hvala
|
|||||
Pozdravljeni,
zacel sem razmisljat o selitvi iz US app stora (ne da se mi vec z giftcardi ubadat) na nasega a se splaca ali je sevedno naš slovenski bol okrnjen napram ameriskemu? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |