MX revolution customized buttons nehajo delat
|
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 13.11.2008 00:54:53 MX revolution customized buttons nehajo delat |
|
Velikokrat mi MX revolution neha delat tako kot sem nastavil v nastavitvah in so obnša kot da nisem za noben program ničesra customiziral - torej po nastavitvah Global settings.
Ne morem jo nikakor spravit ko normalnemu delovanju. Komp restartam in vse dela kot mora. A kmalu ko spremenim kako nastavitev jo spet vrže izključno na global settings. To dela odkar sem jo začel malo bolj uporabljani in med delom spreminjati custom nastavitve.
Se komu kaj sanja kako rešit miš brez restartanja compa? Je silno nadležno.
Hvala
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ravne na Koroškem |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 13.11.2008 12:12:05 |
|
Ali uporabljaš originalni Logitech-ov driver/utility?
Če ga, ti priporočam uporabo SteerMouse, ker Logitech-u ni in očitno tudi nikoli ne bo uspelo spraviti njihovih driverjev v red.
LP
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana) |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 13.11.2008 21:39:38 |
|
nayreth je napisal/a: | Ali uporabljaš originalni Logitech-ov driver/utility?
Če ga, ti priporočam uporabo SteerMouse, ker Logitech-u ni in očitno tudi nikoli ne bo uspelo spraviti njihovih driverjev v red.
LP |
Hja, tudi steermouse ni popoln. Miška mi med premikanjem na ekranu "trokira" in nikakor mi ni uspelo nastaviti, da bi gladko tekla. Poskušaj updateat Logitechove driverje, če jih še nisi, nato pa poskušaj Steermouse. Možno, da ti bo delal brez takih problemov kot sem jih imel jaz.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 13.11.2008 23:52:56 |
|
Hm zdej sm instaliral SteerMouse in mi ni všeč ker ne moreš nastavit Free spin scrola, ki ga zelo veliko uporabljam.
Al pa se mogoče da nastavit samo jaz tega nisem našel.
Potem sem ga vrgel v smeti in hotel instalirat spet logitech control center, ki sem ga potegnil z logitek strani. No istaliral se je ampak mi ne zazna nobene naprave "No logitech device found" čeprav imam priklopljeno in z njo klikam. Pred tem me je pokazaz sliko miši in ko sem kliknil gor se je odprl device manager, zdaj pa nič. Če uporabim program LCC connection utility (ki naj bi povezal miš) mi prav tako napiše da naj priklopim usb reciver in nato še enkrat zaženem program - probavam na vse načine in ne gre nikakor.
Mighty mouseju je crknu kolešček, MX pa ne morem uredit da bi normalno delala. Vse skup bom u smeti vrgu če ne bo delal... hihi... res sem jezen
kak nasvet??? hvala
gašper
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 14.11.2008 00:55:44 |
|
ah zdaj mi je ratalo
Moral sem pravilno odinstalirati SterMouse pole je Logitech center delal nosrmalno - zdaj se mi dela bolje kot prej ampak se pa Device manager hitreje sesuje, ampak bolje to kot pa da rkne vse skupaj in je treba comp restartat
Hvala za pomoč
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Lendava |
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 14.11.2008 08:53:24 |
|
gasper je napisal/a: | Mighty mouseju je crknu kolešček, MX pa ne morem uredit da bi normalno delala. Vse skup bom u smeti vrgu če ne bo delal... hihi... res sem jezen
kak nasvet??? hvala
gašper |
Switch to PC 
|
 |
Stevie Wozniak
Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana) |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 14.11.2008 09:56:03 |
|
Ja, Logitech naj raje nabavi par Applovskih g33kov, da jim v prostem času napišejo kvaliteten gonilnik iz nule... Upam, da bo v.3 driverjev končno tista prava....
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ravne na Koroškem |
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 14.11.2008 13:03:15 |
|
Freespin se da nastavit v Steermouse. Preberi v helpu. Pa raje uporabljaj 3.8 ker 3.9 je tudi meni delal težave medtem ko 3.8 dela BP že več kot leto dni.
LP
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 14.11.2008 13:52:54 |
|
nobenih težav z enako miško in logitechovimi gonilniki pri meni.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 18.11.2008 10:51:31 |
|
Sej problemov ni dokler ne začneš spreminjati nastavitev v Device managerju
Ko začneš spreminjat gre vse samo na slabše - customizirane komande začejo odpovedovat in tipke v določenih programih delajo po nastavitvah global ali pa še to ne.
|
 |