| sinko je napisal/a: |
| elko kako je pri vas a se cw ze igra al se ne? |
Trenutno ne igramo CW
| Clash of Clans | |||||
Trenutno ne igramo CW _________________ Lp Elvis M. |
|||||
Sicer zdaj ko gledam sem itaq preswoh za vas klan
|
|||||
Ko boš imel enote level 6 se oglasi _________________ Lp Elvis M. |
|||||
Gold jabuk išče nove člane pogoj lvl4 vojska in aktivno igranje clan warov.
|
|||||
Pozdravljeni,
Jabuk.si se je malenkost prestrukturiral, kar pomeni, da ste vabljeni vsi zagreti igralci z vsaj TH9 in loki/barbari vsaj LvL 6+. Donira se max LvL enote po željah igralcev oz loki in barbari dovoljeni LvL 6. Donacije morajo biti 1:2 ( na 500 podarjenih enotah lahko prejmete 1000 enot ) CW se bo igral, danes zvečer štartamo ! Clash ON in se vidimo |
|||||
No pa da še jst mal reklame nardim!
Vabljeni vsi, ki imate minimalno TH7 ste LVL 50 in imate vojsko LVL 4 v Noob Jabuk 2 Klan! Pogoj je, da nimate rushane baze in, da redno sodelujete v CW (če nočete sodelovati se preprosto odjavite preko svojega profila). 1 x tedensko organiziramo tudi VIP ware kjer sodeluje max 15 - 20 ljudi, ki potrdijo udeležbo v naši FB skupini (če se jih prijavi več izberem najboljše). Mislim, da imamo tudi največ dobljenih warov med Jabuk klani Clash ON!! |
|||||
a je kaksen slo klan v katerm je dovolj ce veliko doniras, pa ne igras clan warov?
Lp, jjjj |
|||||
Naš.. kot piše zgoraj se preprosto odjaviš. |
|||||
Malo kradem thread:
Slovenski klan POKAJ išče nove člane! Pogoji so poleg ne-rushane baze sledeči: Th7 z zmaji Th8 z zmaji 3* Th9 z gowipe ali bolje Iščemo resne, aktivne in starejše igralce ki že imajo izkušnje z napadanjem v vojnah. Trenutno se wari igrajo 25v25, lahko pa se pohvalimo s 70 zmagami. Najdeš nas pod POKAJ (#GJCU9UQ)! |
|||||
Clash of Clans is three years old!🎉
You can now boost your resource collectors for ONE WEEK for only ONE GEM each until August 7th!
Za igrico sem zvedel na tem formu in takoj me je zasvojila. Spoznal dosti novih gemblerjev. Clash je zame best game ever pisana meni na kožo, kolko si aktiven toliko napreduješ. Clash ON _________________ Lp Elvis M. |
|||||
Vabljeni v nov klan Buhtli.
V planu je da se bo redno igralo clan ware. Drugač pa bo vse naravnano v duhu spročenega vzdušja. Probejte bit malo starejši, da bomo nekako na istem nivoju. Čaoo |
|||||
Lp. rabim vašo pomoč. Na telefonu sem zbrisal Clash of Clans(po pomoti). Sem ponovno naložil igro vendar ne vem kako in če lahko pridem do svoje vasi. Help me
Nazadnje urejal/a DARK MAN Ned 13. Dec 2015 12:10; skupaj popravljeno 1 krat _________________ DARK MAN |
|||||
Ko zazenes igro ti sama ponudi ce nalozi pac vas ki si jo imel ce se prijavlen v game center.. _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
res je vendar igram tudi na tablici in mi je dalo tisto vas ![]() _________________ DARK MAN |
|||||
Eno bazo imaš shranjeno na enem mailu/game centru in drugo bazo na drugem mailu/game centru. Med bazami menjuješ pa recimo tako:
https://www.youtube.com/watch?v=aGIT5PtZu9Q ali greš v settings/game center - se tam odjaviš in prijaviš z pravim profilom/bazo, katero hočeš igrat. in ko zaženeš coc, ti sam ponudi možnost med menjavo baze, moreš sam odtipkat CONFIRM z velikimi črkami. |
|||||
bazo katero iščem je prijavljena preko Facebooka??vas je še vedno v clanu ampak jaz ne morem do nje. vseeno kako se prijavim mi da samo vas 2 ki sem jo ustvaril na tablici tisto ki sem jo imel na telefonu in zbrisal igro pa ne. Lahko kdo pomaga? Mislim da sta obe bazi na istem mailu
_________________ DARK MAN |
|||||
mogoče stvar ne spada na forum, a mogoče kdo uporablja CB za coc
|
|||||
in kaj je to?
|
|||||
Clash bot
|
|||||
Vabljeni v Agro Elite - Klan kjer je CW na prvem mestu.
Razmerje CW 49-3-5. Trenutno 18 zaporednih zmag. Prosim samo resni, TH8+ in nad 18 let https://clashofclans.com/clans/clan?clanTag=L9L0GJVP |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 88, 89, 90, 91 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |