http://www.mailboxapp.com/ --- Saying goodbye.
Jaz sem ga uporabljal od vsega začetka in sem se ga zelo navadil... kaj boste zdaj uporabljam namesto njega?
| Mailbox app | |||||
http://www.mailboxapp.com/ --- Saying goodbye.
Jaz sem ga uporabljal od vsega začetka in sem se ga zelo navadil... kaj boste zdaj uporabljam namesto njega? _________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||
jaz bom poizkusil z inbox od gmaila.
|
|||||
Jst sm kaksne 3 mesece nazaj ze zamenjal mailbox za Outlook in je super + app za applewatch
|
|||||
super .. zdaj vidim da bi mogel iti na 8.0 če bom hotel uporabljati Outlook (mam še 4s in dela b.p. že 5.leto)
-- še kakšen predlog? _________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||
Uporaba Applovega mail odjemalca, ki je ze del iOS-a? Jaz tega uporabljam ze odkar imam iPhone ... Sem sicer probal vse druge variante, ki so bile na voljo (Mailbox, Inbox, Outlook,...) pa sem ocitno se vedno najbolj navajen kar vgrajenega odjemalca ...
|
|||||
Jaz že nekaj časa uporabljam Spark.Moram rečt res power program za pošto.
|
|||||
Isto thumbs up za Spark! Baje ta mesec prihaja še za iPad, v planu majo pa tud app za maca. Upam, da bodo hitri
|
|||||
Jaz uporabljam CloudMagic in sem zelo zadovoljen. App je res hiter in odziven.
|
|||||
Hmmm sem preizkusal razlicne appe in zmeraj sem se vrnil na native mail app. Me prav zanima, kje vidite oz najdete prednost v drugem appu hmmm
|
|||||
Snooze opcija in smart inbox. Zame top zadeva.
Native je sicer super, edino kar snooza nima. Na to sem se navadu, očitno sem len po naravi |
|||||
+1 _________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
+1 za Spark. testiral pa sem gmail, inbox od gmaila, outlook ter prej omenjeni spark. na koncu sem zbiral med sparkom in outlookom. inbox je tudi zanimiv, sam mi je vizualno zelo neprivlačen.
|
|||||
Obstaja kak app da lahko posljes neomejeno slik?
Ta gmail app pa mail app use omejite, crab |
|||||
Za take stvari ne vidim druge opcije kot uporabo Dropboxa pa pošlješ link do zippa ali pa folderja v katerem so slike.
|
|||||
spark je ful dobr ampak se bojim, da bo tako kot z mailboxom .... en od velikih ga bo kupu in ukinu.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |