Slika iPhona? Pa ne mislim fotografije! :D
|
Jabi
|
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 10.11.2008 19:35:21 Slika iPhona? Pa ne mislim fotografije! :D |
|
Zanima me ali je možno narediti sliko celotne datotečnega sistema na iPhone firmware-u 1.1.4. Jaz sem si zdaj naložil vse programe, slo popravke in dodatke, ki jih rabim, pa sedaj telefon super dela. Sedaj pa bi si naredil eno sliko celotnega sistema, ki bi jo potem lahko, ko bi telefon začel zafrkavat, spet naložil na iPhone. Polek tega pa mi ne bi trebalo vedno tečnarit MitjiP za ponovno aktivacijo prenosa za slovenski vmesnik.
Na PCjih se jaz teh slik (image) diskov poslužujem že lep čas in mi je to priročna zadeva. fajn bi blo, če bi kaj takega obstajalo še za iPhone.
Če ima kdo kakšno rešitev, potem mi jo naj prosim zaupa.
LP
Gregor
Nazadnje urejal/a zmazekg Tor 11. Nov 2008 20:22; skupaj popravljeno 1 krat
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 10.11.2008 19:52:45 |
|
prvo kot prvo se ti ne zdi da si malo pretiraval pri naslovi vsi !!!???!!?!.
v iTunsih se ti naredi backup celotnega iphone, nevem pa ali ta vsebuje samo nastavitve in datoteke (kontkti,slike ipd,..)
Jaz sem tu uporabil samo enkrat in je delalo prez problema.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 10.11.2008 19:55:25 |
|
Backup v iTunes vsebuje samo URADNE zadeve... torej nastavitve in podobno... ostale vsebine pa sinhroniziras z iTunes (maile, imenik, aplikacije, glasbo,...)... NE arhivirajo pa se zadeve namescene neuradno...torej preko Installerja, Cydie ali rocno na jailbreakan telefon ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Kamnik - Rock City |
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 10.11.2008 20:53:02 |
|
pa slovenski paket lahko nameščaš neomejenkrat na telefon za katerega si doniral, torej ni treba, citiram "tečnariti mitji" da namestiš še enkrat. Koda za telefon je izgleda unikatna, glede na telefon, tud sam sem ga že ponesreč restoral in potem še enkrat jailbrakal pa je koda ostala enaka, nobenih zapletov...
Če sm kaj spustil ali drugače povedal pa me bo že kdo popravil...
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 10.11.2008 21:03:56 |
|
miha99 je napisal/a: | pa slovenski paket lahko nameščaš neomejenkrat na telefon za katerega si doniral, torej ni treba, citiram "tečnariti mitji" da namestiš še enkrat. Koda za telefon je izgleda unikatna, glede na telefon, tud sam sem ga že ponesreč restoral in potem še enkrat jailbrakal pa je koda ostala enaka, nobenih zapletov...
Če sm kaj spustil ali drugače povedal pa me bo že kdo popravil... |
To velja za iPhone z verzijo 2.x in SLO vmesnikom na tej verziji... Pri 1.1.4 je bilo treba vedno "teziti" Mitji  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Kamnik - Rock City |
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 10.11.2008 23:30:51 |
|
Citiram: | To velja za iPhone z verzijo 2.x in SLO vmesnikom na tej verziji... Pri 1.1.4 je bilo treba vedno "teziti" Mitji ... |
Ja se mi je zdelo da sem nekje nekaj zasledil okoli tega, zato sem raje napisal da me boste že popravili, če bo treba...  sorry  sam imam 3g in 2.1 pa ni pol teh komplikacij...
|
 |