Jabuk
Težave z mailom
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.11.2008 11:28:37
Težave z mailom
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Sem nov uporabink Maca in imam nekaj težav. Konkretnega primera še nisem zasledil, tako da se moram obrnit na forum.

Težave imam s pošiljanjem mailov, saj mi občasno ne pošlje mailov s priponko..serverji so prav nastavljeni, saj lahko maile normalno prejemam in tudi pošiljam brez priponke. Včasih sicer gre poslati tudi mail s priponko. Poskušal sem že vse variante in odgovora nisem našel. Ve kdo mogoče zakaj? Program se mi tudi zelo pogosto kar samodejno zapira, javi da je prišlo do napake, kar je zelo moteče. To se ne bi smelo dogajati. Verzija programa: 3.1

Hvala za odgovore!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 10.11.2008 15:08:49
Re: Težave z mailom
sunflower je napisal/a:
Sem nov uporabink Maca in imam nekaj težav. Konkretnega primera še nisem zasledil, tako da se moram obrnit na forum.

Težave imam s pošiljanjem mailov, saj mi občasno ne pošlje mailov s priponko..serverji so prav nastavljeni, saj lahko maile normalno prejemam in tudi pošiljam brez priponke. Včasih sicer gre poslati tudi mail s priponko. Poskušal sem že vse variante in odgovora nisem našel. Ve kdo mogoče zakaj? Program se mi tudi zelo pogosto kar samodejno zapira, javi da je prišlo do napake, kar je zelo moteče. To se ne bi smelo dogajati. Verzija programa: 3.1

Hvala za odgovore!

prvo kot prvo updati na 3.5

drugo napisi pri katerih providerjih imas mail. sam sem imel z dolocenim kar nekaj problemov, na koncu problem resili (porihtali na njihovi strani)

lp Avi
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 11.11.2008 11:30:12
Računalnik mi sproti updata programe vsak teden..ne vem pa kako se updata mail program. Smile

Sem že kontaktiral providerje, ampak nimajo pojma o Macu, zato sem se moral znajti sam na njihovi strani. Mail naslov se glasi info@xxx.si
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani