Multimedijske vsebine na TV in HIFI - predvajalniki | |||
Soočam se s ''težavo'' kako spravit video in audio signal na TV in v HIFI preko nekomplicirane mulitmedijske naprave. Moj trenutni ''setup'' - starejši Philips 102cm LCD TV (ni pameten) - soliden Harman Kardon 5+1 reciever z zvočniki - Asus Router + disk z iTunes serverjem+video vsebinami - Android TV box M8m + air remote (pred tem Xtreamer Sidewinder) Moram rečt da je bil Xtreamer super zadeva - prižgal sem TV+HiFi in Xtreamer, šel na disk, ki je priklopljen na router in lepo zaštartal film ali muziko in je vse delalo, tudi podnapisi brez težav. Vsebino sem si lepo preko domače mreže pošibal na ta disk oz. je Asus router preko neke usb aplikacije za mene dol pocukal željene torrente. Delalo BP. No, potem pa je crknil Xtreamer. Po pregledu spleta sem kupil Android TV box M8m 4K, ki naj bi bil top in ne vem kaj še...pa s tem Kodijem naj bi to delovalo super. Nisem debil za tehniko sam s tem sra****m nisem pogledal še enga filma. Ali šteka Kodi oz. Popcorn, ali se ne da zaštartat podnapisov za film ki ga hočem predvajat z diska (noče naložit podnapisov z diska, ki je priklopljen na router ali s SD kartice). Pol pa še ta dalinc v povezavi z andoidom... to je obup. Vsi sem mi smejijo ko se jst šetam s to miško po kranu in maham z dalincem ko en invaliden samuraj. Ima kdo kak predlog? Ugotavljam da je Xtreamer deloval super...samo njihove nove zadeve so spet Android based in imam občutek, da je vse skup isti šmorn, kot ta Android TV box M8m 4K, ki ga imam sedaj. Apple TV se mi zdi mal preveč zaprt in nepodprt za našo ljubo Slovenijo. Kakšni predlogi za dober delujoč multimedijski setup, ki ne bo zdej temeljil na tem da moram vse met shranjen na svojmu Macbooku (disk je dokaj zaseden) in Airplayat, da bom lahko uporabil ta obstoječ storage setup z diskom priključenim na router. Kak predlog, rešitev? Hvala... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sem pa se že tudi ogledoval okoli kaj pa če mi crkne in sem glede na vse ostalo in prebrano na forumih se odločo za naslednika. Preveri pa da vidiš kako in kaj, ker xtreamer te res razvadi ![]() http://minix.com.hk/en/products/neo-x8-h-plus |
|||
![]() |
|||
Se bom še enkrat lotil tega Android BOXa in mu dal drugo možnost. Bom še mal vztrajal z Androidom in KODI sistemom pa da vidimo kaj bo. Hvala za nasvete. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |