Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Amexa
|
Jabuček
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 12.11.2015 20:40:35 Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Amexa |
|
Torej, kot gornji naslov kupil bi eno aplikacijo za nekaj čez 40 eur, samo Apple mi ne pusti, ker po njihovem moram, če že imam Ipad imeti isključno ali Viso, ali Mastercard ali Ames, ali "none" vendar s tem zadnjim se samo vrtiš v krogu. Kako torej plačati z Paypalom ??? 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 12.11.2015 20:48:32 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Kupiš giftcard na ebay (za us račun, us gift card...) in ga uporabiš kot kredit na appstore.
_________________ LG G6
|
 |
Stevie Wozniak
|
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 12.11.2015 20:48:33 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Izbereš None in kupiš gift card. Direkt paypalom ne bo šlo plačati.
|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 12.11.2015 20:59:31 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda |
|
Pa ne razumem te njihove glupe logike, da oni predpišejo, kako kartico moraš imeti ? Mislim, niti po predračunu mi ne pusti, tudi kak gift card mi ne pusti vnesti, eno od teh 3 kartic ali pa nisi po Apple standardih ???
Če označim none me vrže nazaj na buy ali cancel, če dam buy se vrtim spet v krogu.
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #5 Objavljeno 12.11.2015 21:35:26 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda |
|
Matofill je napisal/a: | Pa ne razumem te njihove glupe logike, da oni predpišejo, kako kartico moraš imeti ? Mislim, niti po predračunu mi ne pusti, tudi kak gift card mi ne pusti vnesti, eno od teh 3 kartic ali pa nisi po Apple standardih ???
Če označim none me vrže nazaj na buy ali cancel, če dam buy se vrtim spet v krogu. |
Ponavadi je tako, da ponudnik odloca o tem, katera placilna sredstva sprejema ... Tudi v stacuni je tako, da ce ne sprejemajo recimo VISA... se lahko po trapalnicah meces ... pa ne bos mogel placati storitve ali blaga ...
Sicer pa so ti odgovor ze napisali... Predvidevam, da sploh se nimas iTunes racuna ... Ce je tako, potem si ga ustvaris po navodilih tukaj >> http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=22323 (z izbiro "none" ... Ce si ustvaris Slovenski iTunes racuna... je naslednji korak ta, da gres do enega izmed Apple rpodjalcev (EPL, iStyle, i-Store...) in kupis gift card (darilno kartico) in napolnis svoj racun ter nato kupis zeljeno aplikacijo ...
Lahko pa tudi prosis nekoga drugega, da ti jo kupi... racun si bos moral pa vseeno narediti sam ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabuček
|
 |
|
Prispevek: #6 Objavljeno 12.11.2015 21:57:47 Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Amexa |
|
Ok sedaj pa vprašanje hočejo čisto vse podatke z kreditne kartice, akko vem, da mi je ne zlorabijo ? Ker ja imam Viso samo zaradi paypala uporabil je še nikoli nisem ...... sedaj pa naj njim lepo vse podatke dam  .
Vseeno hvala vsem za nasvete, sem sicer sovražnik Appla in njihovega sistema uporabljam samo ker sem na glavo prisiljen v to zaradi nekih krmilnih strojev ..... sicer pa , ne razumem Apple userjev, da se tako pustite .......  Se mi zdi isto, kot bi šel k znani znucani prostitutki in ji še plačal, da te potem ona prebiča 
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #7 Objavljeno 12.11.2015 22:13:20 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Hahahaha... Nisem imel nikoli problemov glede Vise pa jo imam shranjeno na mojem Apple računu. Pač vneseš št. kartice in tisti PIN na zadnji strani in to je to. Apple nima dostopa do celotnih podatkov. Vidijo lahko le prve 4 in zadnji 6 cifer. Mislim, da te ne rabi skrbet. Če pa te, pa si naredi račun brez kartice in si napolni pri prodajalcu.
_________________ iPhone 14 128 GB | Apple Watch Ultra | Macbook 13" M1 2020 256 GB | Airpods Pro | Homepod Mini | AirTags <3
|
 |
iPhone Developer
|
|
 |
|
Prispevek: #8 Objavljeno 12.11.2015 22:16:12 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Ah daj no.... a čisto resno misliš, da bo firma, ki je vredna par 100 milijard € šla zlorabljat tvojo Visa kartico? Resno?! Hkrati pa si mnenja, da je kartica pri PayPal-u popolnoma varna? Pri obeh podjetjih se nimaš kaj bati zlorab. Tvojih neutemeljenih provokacij pa niti ne mislim komentirat.
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #9 Objavljeno 12.11.2015 22:18:50 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #10 Objavljeno 13.11.2015 00:59:12 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Vsi dobro vemo. da ma kar prav kar je napisal sam becke priznale ne boste zato še naprej mekeketajte pa naj vas Apple guzi v rito tko k mene stem, da jaz priznam.
_________________ Lp,Dejc

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #11 Objavljeno 13.11.2015 01:19:29 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Kaj bi naj priznali? Nemorem verjet kaj eni govorite.
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #12 Objavljeno 13.11.2015 02:17:31 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Bi z veseljem kaj bolšga od Appla. A ma kdo kak predlog? :
Men gre tud tale Apple že počasi na k.
Zanč mi je en predlagal rasbery + linux. Ful višek tehnologije.
Pa vse je zastonj. Zato ne rabiš nobene kartice.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #13 Objavljeno 13.11.2015 05:46:03 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
DeJc0 je napisal/a: | Vsi dobro vemo. da ma kar prav kar je napisal sam becke priznale ne boste zato še naprej mekeketajte pa naj vas Apple guzi v rito tko k mene stem, da jaz priznam. |
Pri opisanem primeru res ne vem, kaj ima to zveze sploh z Applom... Placevanje s placilno ali kreditno kartico? To ni pri Applu prav nic drugacno kot pri vseh drugih trgovcih.
Kaj drugega pa ni omenil... Edino to se vidi iz pisanja (je tudi napisal) da sovrazi Apple... 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
Kraj: ThePirateBay.... |
|
 |
|
Prispevek: #14 Objavljeno 13.11.2015 08:19:43 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Jaz ne sovražim Appla in jim priznam top tehnologijo in valda ni boljšega od njih trenutno samo njihovi pogoji in omejenost pri vsem in vedno neko kompliciranje e to mi pa ni cool.Ampak bom še zmeraj kupil njihovo tehnologijo ker enostavno si ne znam pomagat.
No edino iPada ne bom kupil bom vzel surface pro 4 ker vem da bom lahko znjim počel veliko več in uporabljala ga bo cele familja 
_________________ Lp,Dejc

|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #15 Objavljeno 13.11.2015 18:05:36 Re: Kako kupiti aplikacijo če nimaš Vise Master Carda ali Am |
|
Pa niste normalni eni kaksne probleme najdete.
|
 |