A se splača nadgradit i5s iz iOS 8.4.1 na 9.1 ?
Odkar sem s posodobitvijo "zasral" dober telefon (iPhone 4) me je vedno strah posodabljat "starejše" naprave na zadnjo verzijo.
| iOS 9 | |||
A se splača nadgradit i5s iz iOS 8.4.1 na 9.1 ?
Odkar sem s posodobitvijo "zasral" dober telefon (iPhone 4) me je vedno strah posodabljat "starejše" naprave na zadnjo verzijo. |
|||
Meni dela b.p. Na 5s
|
|||
Js osebno ne bi posodabljal, razen če rabiš kakšno stvar iz 9ke. Očetov ipad air 2 ni več to kar je bil, tudi i6ka se mi ne zdi tak smooth.
|
|||
Hja ne vem no..vsakemu svoje. 5s se mi ne zdi "zastarel model". Aplikacije s casom tudi zahtevajo svoj update za normalno delovanje in vse vec jih zahteva vsaj 9.0.
|
|||
Sej 5s je skoraj kot iphone6. Tako da komot nadgradis. 9.2 zgleda obetajoce.
|
|||
Nekaj postov nazaj sem pisal o ip5s in iOS 9.1. Vrhunsko. Mogoce se kje malenkost hitrejse odpiranje od ip6plus katerega sem primerjal z ip5s.
|
|||
Delovanju iOS 9.1 na i5s ti pravis vrhunsko ? Saj za neko vsakdanjo rabo ze gre, ne recem, ce ce te ne rauno prevec ziucira kar obcutna sprememba pri hitrosti odpiranja appov.
Da o kakih drugih scenah ko se nemores na klic oglasit sploh ne govorim. Pa nešteto takih je. i5S na iOS 9.1 niti priblizno ni enak kot na iOS7 ali iOS8. Ce si na 8 in nimas neke nuje po syncu notes-ov in podobnega potem ostani na 8. Moje mnenje. |
|||
Pazi to kombinacijo i6+iOS 8.4+JB Rulzzzz 😅
|
|||
Jaz tudi vztrajam na 8.4 zaradi jailbreka in aplikacij ki jih uporabljam. Res dela vse kot mora ampak sem pač tak, da imam rad nAjnovejsi ios vedno na aparatu in čim bo jb bom nadgradil. Jaz sem mnenj da treba it naprej.
|
|||
Lahko bi nadgradil na 9.0.2 pred dnevi, ki se ga da jailbrejkat. Sedaj pa žal ne ne moreš več, na žalost ga Apple ne podpisuje več.
_________________ |
|||
Na iOS 7 in iOS 6 mi prikazuje napacne vremenske podatke aplikacija za vreme, ki je ze privzeto v iOSu.. A se komu?
![]() _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||
Na zdej mi kaze da smo danes torek... Pa vidim da sem pozabil se nekaj dodat v prejsnemu postu. Dela to se komu drugemu na iOS 9 ali iOS 8 al sam meni?
![]() _________________ MacbookPro (early 2011): dual-core i5 2.3gzh, 8GB ram, 320GB HDD iPhone 6s+, 64 GB, iOS 10 Own (history): iPhone 4s, 32 GB, iOS 6.1.1 |
|||
|
|||
Na iOS 7.1.2 (iPhone 4) pa izgleda takole... podatki so poplnoma drugacni
![]() |
|||
Pozdravljeni,
ravno danes sem dobil 25 novih i6s plus telefoncicev in sem ze kar takoj naletel na tezavo. Pojavil se je namrec problem (poizkusil sem na ios 9 in na 9.1), da je mailbox prazen (uporablja se ms exchange). Maili se lahko brez tezav posiljajo, videt pa ne mores nicesar. Isti mail racuni na 5s napravah z identicnimi nastavitvami delujejo brezhibno. Nazadnje urejal/a G0ld3nB0y Čet 03. Dec 2015 14:20; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
Verjetno kaj zajamra... ? Mogoce problem s certifikatom? Jaz ze precej let uproabljam vec ali manj vso posto samo preko Exchange streznikov (trenutno 1x Exchange 2007 in 1x Exchange 2013) pa zadeva dela BP tudi na zadnji verziji iOS (tudi beta)
|
|||
Bom jutri se na strezniku preveril. Drugace pa na telefonu ne javi nobene napake oz.postopek dodajanja mail racuna gre normalno skozi,le mailov potem ne vidis.
Sicer pa "vsebina" na telefonu obstaja,testiral sem namrec z enim uporabnikom,ki ima mailbox velik cca. 10gb. |
|||
Mogoce si pri dodajanju slucajno stisnil, da ne sprejmes certifikat? Zbrisi acc na mobitelu, ugasni mobitel, cisto in ponovno dodaj acc
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 61, 62, 63 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |