| iOS 9.2 | |||||

| 
	|||||

Sej ce mas dev acc. mors prenest in preko kompa dat gor   
			_________________ Lep pozdrav, Mark  | 
	|||||

Tudi iOS 9.2 public beta 1 je ze na voljo... In se da namestiti OTA...

| 
	|||||

@Jest si ti naložil? Deluje normalno? 

| 
	|||||

Pri meni deluje OK, brez kakšnih problemov. Lepo odzivna beta... 
			_________________   | 
	|||||

True, tudi sam nimam nobenih teziv. Edino 24ur app nima zvoka na posnetkih, no vsajpri meni 

| 
	|||||

Sem tudi sam naložil in za enkrat deluje brez problemov. 

| 
	|||||

Zaenkrat deluje BP... itak pa ni nobenih omembe vrednih novosti...

P.S.: glede aplikacije 24ur - zvok pri posnetkih pri meni je...  | 
	|||||

Sej samo stevilko povecajo, vse ostalo je isto. Napisejo pa nevem kaj vse so popravli in nevem kaksne optimizacije.

#billionDollarsTrollers  | 
	|||||

Optimizacije so "under the hood"

24 ur tudi pri meni sedaj dela, zgleda je samo malo "strajkal" app:)  | 
	|||||

Saj nihce nobenega ne sili, da spremlja to  | 
	|||||

Under the hood ja, under the lag. 

Se ne gre za spremljanje. Dejstvo je da tak update (kao update) dobimo vsi, beta gor ali dol.  | 
	|||||

že če zakrpajo 1 luknjo, ki se jo je dalo zlorabit za jb v prejšni verziji, je to under the hood optimizacija ane.. al kaj?  | 
	|||||

Jebehs jailbreak, ce je ios pocasn in lagast. Super jailbreak lukno smo pa le pokrpali.   

| 
	|||||

Če je iOS počasen in lagast, bo verjetno počasi čas za zamenjavo naprav. Meni na vseh deluje lepo hitro. Na iPad 2/3 in iPhone 4s pa verjamem, da je že na meji.

Na iOS9 so sicer imeli en bug z lagom v searchu... ampak so ga v 9.1 odpravili.  | 
	|||||

Aja naj menjam kr imam 10let star iphone6. Dober nasvet. Bom sel po novega jutri. 

| 
	|||||

Noja... ce ti "10 let star" iPhone 6 "laga"... potem nekaj ni OK... Ali imas ti prevelika pricakovanja ali pa imas namesceno kaj takega, kar ti dela probleme ... ali pa je kaj narobe s samo napravo ... Sicer imam iPhone 6s... vendar tudi sestica je meni osebno delovala vec kot odlicno... tudi z iOS 9 beta preden sem menjal za iPhone 6s ... 

| 
	|||||

Rabim pomoč. Namescen imam ios 9.1 , s tem da sem prej imel public beta profile. Zdaj se mi je pokazala ikonca v settingsih da je na voljo 9.2 public beta -rad bi ostal na uradni 9.1 , zbrisal sem tudi "beta profil", ponovno zalaufal telefon,ampak se vedno me gnjavi da je na voljo 9.2...

Kako lahko zadevo resim? ( brez da nadgradim in potem restoram v itunsih nazaj na 9.1) _________________  iPhone X Silver 256 Gb  MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)  iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb  iPhone 7 Plus Silver 256 Gb  iPhone 7 Black 128 Gb  Watch Nike+ Series 2  iPhone 6s Silver 64 GB  Watch 1st gen. Sport  iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb  iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb  iPad 64Gb 3G  iPod nano 3rd gen.  iPhone 3g 8 Gb  | 
	|||||

Settings, General, Storage & icloud usage, pa pod storage kliknes manage storage in tu pobrises vn 9.2... 

| 
	|||||

Hvala, sem pobrisal - ampak še vedno pod settingsi imam obvestilo da "za software update" - kliknem gor in napiše "your software is up to date" - ampak rdeč krogec na settingsih ostaja? _________________  iPhone X Silver 256 Gb  MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)  iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb  iPhone 7 Plus Silver 256 Gb  iPhone 7 Black 128 Gb  Watch Nike+ Series 2  iPhone 6s Silver 64 GB  Watch 1st gen. Sport  iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb  iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb  iPad 64Gb 3G  iPod nano 3rd gen.  iPhone 3g 8 Gb  | 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |