macbook meglen display | |||||||||
sprava je bilo videti kot da se mi je med testiranjem appleta (java) spremenila resolucija, ampak le ta je vredu (1280x800). sedaj pa so vsi fonti megleni, mogoče celo malo rezpotegnjeni, ikone so meglene, dock je meglen in nasploh vse applikacije so meglene. slike in npr wallpaper na desktopu so videti vredu (na prvi pogled). reset displaya in nastavitev ne pomaga. je pa zelo moteče, trenutno sem totalno neaktiven in nekoristen ker me zadeva precej muči... že kdo imel podoben primer? uporabljam os x 10.4.11 kakršenkoli predlog močno dobrodošel, stric google zaenkrat ni preveč pomagal... aha, še en podatek. ko grem z miško gor in dol po displayu, te nekoliko preskoči (recimo če sem na spodnjem delu displaya je spodnji del nekoliko ostrejši in obratno...) za pomoč hvala v naprej |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Repair permissions in PRAM reset:
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
eden prvih poiskusov, pa ni pomagalo... sicer pa hvala vseeno. rešitev je bila nekoliko bolj preprosta... command-option-8 v os x vključi funkcijo zooming (universal access), zlahka pa je kombinacijo zadeti v eclipse (oz zgrešiti drugo bližnico). z default nastavitvami zadeva zgleda kot "pokvarjen" display oz resolucija. ker sem po naravi tak, da me taka malenkost spravi ob živce in sem potem nekoristen, sem očitno prehitro zasmetil jabko... mogče bi admin tole vseeno prestavil v OS X razdelek, glede na to da nima veze s strojno opremo. mogoče bo komu kdaj pomagalo prihranilo zadrego, meni je vsekako zelo nerodno ![]() lep dan vsem |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |